torsdag 7 februari 2013

Plugg och inget annat

Idag är jag nöjd med mina studie insatser så jag och Valter kan vara hemma tillsammans imorgon och gå på Öppna:)

Jag tog på mig promenad skorna, men kom inte längre än till soffan, jag provade mitt nya Carmex Lip balm som följde med i månadens Glossybox istället ;) Och så prova jag min nya mascara från H&M och jag är grymt nöjd! Har haft en mascara från Make up store fram till nu men tänkte att jag skulle prova något billigare alternativ och se jag tycker faktiskt att den här var mycket bättre! Jag kan få dom ännu fylligare om jag tagit mer på men nu ska jag "bara" gå och hämta Valter på dagis så jag tyckte det räckte så här:)

Trevlig eftermiddag!

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att tröjan är normal i storleken. Det kliar lite på ryggen av paljetterna men jag hade inget linne under vilket jag nog kommer ha i fortsättningen. Tycker du ska köpa den om du tycker den är fin, mjukt och skönt tyg :-)

  SvaraRadera
 2. Det låter som en mysig fredag, och öppna brukar alltid vara populärt :-)

  SvaraRadera
 3. ÅH, ni är ju beräknad bara dagen innan oss! Spännande :) Lägger genast till dig på bloglovin!

  Jag mådde illa och var sjukt trött dom första 18-19 veckorna .. men sen har jag mått bra. Onda höfter, men det kan jag ta :)

  Här är det också en vildbebis i magen. Och jag tycker att den är igång mest hela tiden ;) Känns att den växer och väger över ett kg nu, för den sparkar på mer och mer :)

  Har du mått bra? Och har ni tagit reda på kön?

  SvaraRadera
 4. Bebis är också beräknad till 7 maj :) Men eftersom sonen blir 4 år den 10 maj så hoppas jag att den vill komma ut lite tidigare ;)

  Jag frågar som Elin här ovanför, har ni tagit reda på kön?

  SvaraRadera
 5. Vi försökte också kolla kön, men liten vägrade visa. Så detta får bli en överraskning (men killarna visste vi). Synd bara att jag ogillar överraskningar ;) Men själv TROR jag att det är en kille :)

  Fogarna är som dig. Värst när jag sprungit runt och grejat en massa. Men jag känner att ju mer magen växer ju mindre behöver jag göra för att det ska göra ont.

  SvaraRadera
 6. Låter som din sjukdom är ganska nyckfull och att det är svårt att se något mönster :-( Förstår att hoppet tänds när håret börja komma och i ett sådant läge så är det väl svårt att slå undan hoppet, man funkar ju liksom så. Vet du någon där sjukdomen liksom gått tillbaka eller varit vilande länge, någon som drabbats som du med helt håravfall men sen fått tillbaka håret och det fått vara så?

  Hoppas ni haft en fin dag med era paner och att din jobbhelg blir bra, trist att jobba när alla är lediga men det är ju tyvärr så ibland :-S Vad jobbar du med och vad är det du pluggar till? Kram Förresten, gosch vilken fin mun du har! Är ju så man vill gå loss med läppstift direkt ;-) Sån vill jag med ha!!!!

  SvaraRadera
 7. Haha diggar att du bara kom så långt som till soffan! :D Snyggt läppglans!

  Ha nu en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3