söndag 21 april 2013

Pumpkin

Jag har sett dom här ugglorna från pumpkin på nätet innan men efter besöket på Väla igår då jag köpte ugglan till bebis så fick jag ju känna och klämma på massor från Pumpkin och dom är ju så mjuka, mjukare än Teddy kompaniet faktiskt! Så mjukt och gosigt precis som små små bebisar ska ha det!
Speldosan står nog högst upp på önskelistan <3

7 kommentarer:

 1. Åh ja de har så fina grejor!!!

  SvaraRadera
 2. Bor du nära Väla? Min pappa bor i Fleninge. står viken på min feed när du loggar in.

  SvaraRadera
 3. Och jag älskar ugglor!! Så sött så. Men har bara på klädesplagg än så länge. Var de dyra?

  SvaraRadera
 4. Ååå visst är det fina. jag köpte en napphållare till Ester från pumkin. Jag är jättenöjd. Så söt!

  SvaraRadera
 5. Åhh de var ju bra pris. jag bor 50 mil norrut från dig, västmanland. Jo visst har jag sämre tålamod, jobbigt. Men det är bättre när man får varva med vila & micropauser.

  Nej jag samlar inte på något klädesplagg men jag gillar färgglatt med ugglor eller andra djur och ränder. Så det blir en del Molo, men mest lindex. likväl som jag shoppar beg. Köper sällan nytt, isf till rea priser. Hur är ditt shoppingbeteende på kläder?

  SvaraRadera
 6. Sv; tackar ^^ Jo hoppas verkligen att den kommer kika fram...Vill ta en promenad men känner mig inte så motiverad när det är så här grått ute :/

  Oooh Pumpkin :D Älskar dom söta figurerna, Lilltjejen har en spargris, eller man kanske ska kalla det för sparuggla :)

  SvaraRadera
 7. Oki, ja vi har 16 mil till sthlm. Är inte där så ofta längre, förut innan Elin kom kunde vi åka dit nån helg i bland o bo på hotell, det känns längesedan nu. Nej vi skall inte ner till pappa något i sommar, blir för omständigt med nya bebisen, och för lång resa, när det är så nytt med en till liten. Sen är min sambo allergisk mot hund och pappa har en så jag åkte ner själv senast då Elin var 3 månader. Ja angående tradera så måste du haft jättetur, för jag har nog inte upplevt samma. Det har varit väldigt spridda skurar av skick osv.

  Jag har tidigare haft en facebook loppis med barnkläder som har hållit mig sysselsatt men nu har jag uppehåll där och planerar att köra igång igen i juni. Jag har ganska mycket att göra om dagarna, mest så donar jag inför bebisens ankomst, går o kikar om det är något jag kan rensat ut, eller om det är nåt i deras garderob/byrå som skall fixas.. ja du vet smågrejer. Idag skall jag kika över vårt förråd lite o se om jag kan frigöra lite plats då vi skall hämta en beg vagn som vi skall ha i framtiden, en rosa emmaljunga scooter, vi har en sedan tidigare men sambon fastnade genast för denna rosa =) Så den ska vi ställa in där tills det blir dax. Har ju köpt en beg Emmaljuga twin cerox som syskonvagn och det skall bli spännande om Elin accepterar den, då hon inte har egen kupe längre. Hur har ni det med vagn?

  Jag låg vaken ett par timmar i natt, då sov hela familjen och även Elin hela natten i sin nya säng. Så typiskt så jag har passat på att vila lite nu medans hon är sina timmar på dagis (går 5 timmar 3 dagar i veckan).

  Inte roligt med halsbränna, får jag det (sällan) tar jag genast omeprazol, de hjälper fint!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3