måndag 22 april 2013

Godmorgon!

När Magnus väckte mig innan han stack till jobbet så gick jag in till Valter i hans säng (det brukar alltid vara han som kommer in till oss) när jag la mig börja han att vakna lite och sa "-Mysa pappa!"
Söta killen, det är inte bara mamma som är bäst hela tiden<3 Men det dög ändå när jag sa att "-Pappa har åkt till jobbet..."
Valle somna om och jag ligger här med dagens största "besluts ångest" ska vi gå till lekplatsen på förmiddagen eller ska vi åka till öppna förskolan? Haha det är stora bekymmer när man går mammaledig:)

Vid lunch är det dags för barnmorskebesök, det känns skönt och tryggt att komma dit tätare nu! Jag mår fysiskt sett bra och inga "komplikationer" denna graviditet men humöret, känner mig nedstämd ena stunden och super glad andra.. Hos Marianne kan jag släppa ut dom tunga känslorna och gå därifrån en aning lättare i hjärtat!

Hoppas du får en bra start på veckan!!7 kommentarer:

 1. Mysigt!

  Jag håller med dom som skrivit under det inlägget (länken du skickade), modigt att visa upp sig utan hår. Men det är ju en del av dig även fast så många kanske inte ser det(eftersom du har peruk, använder du det jämt förresten?) så du är säkert van att se dig själv både med och utan hår? Men det måste varit jobbigt att börja tappa håret redan vid 16 år? Då när man är så känslig för hur man ser ut...

  Oavsett så tycker jag att du är så fin både utan eller med hår :)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Skönt att du mår bra! Samma här! Ja humöret sviktar ibland lite jobbigt! Hur är det med ditt tålamod? Jag skall med till bm idag, kl 13 ;)

  SvaraRadera
 3. Ja det där himla psyket som man inte styr över och som spelar en ett spratt lite och då och då, skönt att du har en så pass bra bm och kan ventilera en del där.

  Haha ja det är svåra beslut man har när man inte jobbar, hur man ska spendera sin lediga tid ;-P Hoppas ni får en fin dag oavsett vad ni väljer.

  KRAM <3

  SvaraRadera
 4. Sv; Det kommer bli en jobbig sommar med studsmattan här :-P ;-) Elliot får vara där men han tycker mest det är roligt att krypa in och ur nätet och upp och ner för stegen och vi vill ju ogärna att han ska ramla ner så det är ett passande :-S Eftersom vi har nät så får de vara några stycken på samtidigt och sen beroende på hur de sköter sig så kan det hända att en efter en åker av och inte får vara med ;-)

  SvaraRadera
 5. Men myspys ju, och tänk vilka i-landsproblem man kan ha. Haha ;-) Ha en bra dag vännen, kram!

  SvaraRadera
 6. Ja det är svåra beslut ibland, men det är väl skönt att ha sådan problem. :).

  Hoppas det gick bra hos barnmorskan. Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas det går bra hos BM idag! Mys:)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3