måndag 22 april 2013

Barnmorskebesök och tacka vet jag Novalukol

Det är så mysigt vara hemma med Valter och han har så sköna kommentarer och uttryck! Han är riktigt duktig på att räkna, Redan och jag är stolt<3 1,2,3 och 4 kan han utan att tänka efter 2 år och snart 3 månader gammal!

Dagens barnmorske besök gick fint och allt såg fint ut, bebis är fortfarande fixerad och har borrat sig ännu längre ner BM sa att det kunde vara därför jag inte kände av foglossningarna lika mycket! Fick en nu tid till Valborg! Jag fråga inte ens om hur värderna var idag mer än att jag vet att SF-måttet mätte till 37 cm!

Imorgon är det dags för dagis för Valter och jag ska komplettera det sista i kursen så jag kan släppa det sen!

Halsbrännan börjar bli värre igen speciellt när jag lägger mig så tack den som uppfann Novalukolen:) !
Natti!

8 kommentarer:

 1. Vilken kanonkula du har nu! Hörrudu, se nu till att bebis stannar inne tills efter den 2:e :)

  Sv: Alfred är en av mina bästa vänners son. Kortet är gjort av Åsa som äger Lek&Lär. Hon är jätteduktig och jag gillar när det är handgjort och unikt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för din kommentar, vad glad jag blir!
  Och grattis till nr fyra! wow tänker jag, häftigt! Och blir samtidigt väldigt trött, hahaha - jag har fullt upp med att hinna/orka med två tycker jag;) Hur känns det att snart vara fyrabarnsmamma?

  SvaraRadera
 3. Härligt att allt såg bra ut hos barnmorskan:) Jättefin mage har du också:)

  Nej halsbränna är ingen höjdare, har bara haft det någon enstaka gång hittills i denna graviditet och hoppas verkligen att jag slipper få mer...

  Hoppas du får en mysig dag

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fina ni är <3
  Jag ska till bm imorgon. Men jag tror att bönan fortfarande är rörlig, för den spratlar omkring som förut ;)

  SvaraRadera
 5. Haha, precis så tänker jag också när jag städar at NU borde det väl vara sista gången innan bebis kommer ;) Men jag antar att jag hinner krypa på alla fyra många g¨nger till och plocka lego innan bönan behagar att komma ut ;)

  (och det där snuskiga på bananen kastades ut snabbt, för jag blev livrädd för giftspindlar, haha!)

  SvaraRadera
 6. Fina kulan! :)

  Men kommer du alltid få lov att ha peruk? Eller kan det bli "bättre" så ditt hår kan växa ut?

  kram

  SvaraRadera
 7. Jag har en del förvärkar, "mensvärk" i ryggslut och magen kommer och går en del. Men jag är ändå väldigt osäker, jag HOPPAS verkligen att bebis vill komma nu i april men med min tur så kommer h*n komma den 10 maj(Robins födelsedag).Synd att bebisen bestämmer när den är redo för annars hade vi redan haft h*n här :D

  SvaraRadera
 8. Å vad mysigt med bebis jag har 2 misslyckande förhållanden och 2 barn men det har inte avskräckt mig för fler barn i framtiden om man träffar den rätta det är så härligt och vara gravid :0)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3