söndag 23 juni 2013

Uppdatering


Idag har vi lämnat Norrtälje och kommit till Stockholm hem till mina föräldrar. Grabbarna har dragit på Golf och vi tjejer (&barnen) har varit hemma och tvättat och packat upp. Valter har lekt med kusin Kayla och bubblat med mormor! Saga som i vanliga fall njuter av att bada, hon skrek så jag trodde att hon skulle tappa andan när hon fick bada ikväll! 
Jag fixar inte att dricka vattnet i Norrtälje för det är så mycket kalk i, känns så tjockt i halsen när jag dricker det så jag har nästan bara  druckit cola, kaffe och bubbelvatten i tre dagar.. Kanske därför skruttfia varit extra skrikig om dagarna?! Eller är det värmen? Eller är det kolik?
Mamma rensa sin garderob så jag har en helt ny garderob när jag kommer hem:D Massor med fint, både Hm, Odd Molly, lindex, hunky doory mm mm. Min mamma är en riktig shopoholic och mycket av det hon köper använder hon bara en gång eller ingen gång alls! Hon rensar nog sin garderob flera gånger per år! Handlar du mycket kläder? Är det viktigt med märket eller går det lika bra med HM?

Love

11 kommentarer:

 1. hallå , jag handlar alldeles för mycket. både av märkes och av h&m osv. jag rensar också flera ggr per o får ge bort till familjen haha.

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Jag handlar inte så mycket märkeskläder uten det jag tycker är snyggt :)

  Jaha kolik tror du :( Hur man får redapå om det är det? Ja om barnet skriker oavbrutet i mer än 3 timmar/dygn då kan det vara det. Jättejobbigt och tufft är det. Vi har ju börat ge henne komjölkproteinfri ersättning nu och det har lindrat men det är inte helt borta ännu.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag struntar blankt i märket, haha! Jag älskar HM! både till mig själv och till ungarna!
  Hoppas ni får en fin start på nya veckan! Så söt hon är den lilla♥!
  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Jag köper det jag tycker är fint och verkar bekvämt att leka i sen om det är märken eller inte spelar inte så stor roll. Kläder till barnen pratar jag om såklart, för senast jag var på en rejäl shoppingrunda kommer jag inte ens ihåg, men så äre :)

  SvaraRadera
 5. Men en sån mamma vill jag också ha!! Men här är det tvärtom, min mamma tar det jag rensar bort ;)

  Charaderspelet heter "familje charader" och finns att köpa. Riktigt roligt måste jag säga!! :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha, går åt skogen här med! Sommar, sol och semestrar ... kanske vi ska vänta ett tag till innan vi kör igång på riktigt ;)

  SvaraRadera
 7. Efter sommaren låter som en bra plan ;) Fram till dess får vi unna oss gott och gå det vi själv vill/orkar. Låter som en bra plan :)

  SvaraRadera
 8. Jag är verkligen dålig på att handla kläder och när jag väl gör det så bryr jag mig inte så mycket om märket. Hoppas lillan känner sig bättre i magen snart. :-)

  SvaraRadera
 9. Åååååååå vilken garderob du fick!!!!

  SvaraRadera
 10. Jag handlar nästan aldrig åt mig själv... Det är roligare till barnen tycker jag :) Fast när mina kläder går sönder för att dom blivit använda så mycket så är det kanske dags att hitta lite nytt? :D

  SvaraRadera
 11. Handlar inte mycket men iaf inga dyra märken. Blir mest h&m, lindex eller kappahl både till mig och barnen. Annars är POP är favoritaffär för barnen ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3