tisdag 25 juni 2013

Hjärtan

Jag skulle vilja ha en större säng så barnen alltid fick sova med oss och så att  alla vi alla sex fick plats! Det är mysigt. 

Igår var vi hos min mormor och morfar. Det blev mycket mat där hela dagen och därifrån kommer jag också alltid med en massa saker. Mormor har gjort en jätte fin filt/täcke med mormorsrutor och så var det några andra presenter med både till oss och barnen! Idag kör vi tvättdag här hemma hos mina föräldrar. Men i eftermiddag ska jag hämta min systerdotter Kayla på dagis <3 
Imorgon bär det tyvärr av hem till Jonstorp. Hade hellre bett Tindra och Melvins pappa att sätta dom på ett plan hit. Jag brukar alltid känna mig mätt på Stockholm och tycka att det ska bli skönt att åka hem men nu vill jag inte. Ser inte fram emot det alls. 

5 kommentarer:

 1. Ja jag tycker det är härligt med barnens verk! Koppen har dottern själv målat på Rörstrand! Kul! Tack för ditt besök på bloggen, kom gärna åter!

  SvaraRadera
 2. Det är så mysigt med ungarna i sängen! Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är ganska skönt dom gånger som jag vaknar med bara Ingrid i sängen ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det brukar ju vara " borta bra, men hemma bäst" :-)

  SvaraRadera
 4. Så mysigt ni verkar ha det! Har sms:at dig angående date-tider, har du fått det?

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hehe, ja tack så mycket ;) Jo verkligen, härligt med sommar :D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3