söndag 21 april 2013

Grillat är gott!!

Ikväll har vi haft vänner på grillning och Valter har haft lekkompisar! Första timmen för barnen gick nog till att testa varandras gränser och sen har dom bara lekt:)
Jag har känt det riktigt lyxigt idag, Magnus både handlade och lagade all maten! Jag duka och duka av! Riktigt skönt att bli serverad ibland, eller speciellt nu när bebis bara trycker på ner och jag känner mig riktigt trött i kroppen!

Delar med mig av en bild på dagens inköp till mig och min nya hårfärg:) På tal om hårfärg så upptäckte jag nått fascinerande med mitt hår igår.. Jag har ju gett upp hoppet om att jag ska få mitt egna hår tillbaka men det lilla jag har, har jag börjat raka bort både för att det känns snyggare och det är tusen gånger skönare under peruken då den får bättre fäste. Men igår märkte vi att det hår som växt ut sen vi raka bort håret sist är svart! Helt svart! Jag sparade en tuss från första gången jag rakade av allt och tog en tuss nu bara för att jämnföra! Ska bli spännande att ser hur det kommer förändras till nästa gång:) För dig som inte vet varför jag tappar mitt hår så kan du läsa om Alopecia areata här
4 kommentarer:

 1. Med Robin vet jag att vi fick en box från Lindex när han var några månader gammal, det jag kommer ihåg som fanns i var ett par strumpor, men det var säkert något bra där också :) Sen vet jag att Kronans droghandel ska ha en babybox som dom håller på att förnya så den kommer i vår. Alltså borde den komma snart? :) Har du beställt "boxen" från Allt För Föräldrar?

  Får jag fråga varför du har peruk?

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, det lät som en super mysig lördag ju och vissa dagar uppskattar man sin sambo extra mycket :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tunika/klänning! Älskar marinblått, var har du hittat den? MVH Karolina i Gävle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, vad gullig du är! Den är från HM för 149kr :)
   Mycket bra pris plus att jag hade massa kuponger:)
   Kram V

   Radera

Tack för din kommentar <3