fredag 1 februari 2013

Gravid

Jag är trött, helt slut, ont i huvudet, sur, hungrig, godis sugen och känner mig rent ut sagt riktigt gravid i hela kroppen!

Börja med att lämna dom stora på skolan, sen åt jag och Valle frukost på Falhmans i Helsingborg, sen snoka vi lite i affärerna på kullagatan hitta ingenting mer än massa rea :) sen åkte vi och handla mat till valles kalas som vi ska ha på söndag!
Blir dyraste barnkalaset jag varit med om iallafall, vi ska bjuda på mat och många i familjen är stora i maten så det är lika bra att överdriva! Sen har vi letat genom halva Helsingborg efter Nalle Phu ballonger med tiger på... Hitta ingenstans, köpte några födelsedagspresenter och hämta Tindra och Melvin! Och såg en lapp om att Melvin är bjuden på bowling kalas imorgon, hela Melvin lyste upp i hela kroppen när jag läste på lappen! Han st aldrig blivit bjuden på kalas utan storasyster! Kul att det just blev ett bowlingkalas med hamburgare och bowling (Med rännorna uppe) ;)

Ha en trevlig fredags kväll nu ska jag slänga mig på soffan innan jag ska börja med maten!

2 kommentarer:

  1. Vilken roligt bild, om än verkligheten i den inte är ett dugg roande. Det är mysigt att vara gravid men varje stund är långtifrån ljuvlig. Hoppas du har en bättre dag idag! Kram

    SvaraRadera
  2. Hihi, tack fina du! :) Hoppas du får vakna piggare och med mindre ont imorgon och att helgen blir jättehärlig med kalas och allt :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3