torsdag 31 januari 2013

Hemma mys dag..

.. Idag är det jag och Valter som är hemma och vabbar! Som sagt som jag läst hos andra så får man ändå en del gjort när man är hemma och kurerar sjuka barn, förutom att målat våra naglar så har vi städat och gjort fint inför att Tindra och Melvin kommer hem i eftermiddag! Brukar alltid försöka ha det nystädat och renbäddat och mysigt när dom kommer hem från sin pappa!

Ikväll ska vi ha kalops här hemma, så gott!! Sen tänkte jag att vi ska baka lite om barnen vill, det är våran "grej" att baka! Har man kvalitetstid med mamma så bakar man:) precis dom när jag var liten och var hos mormor då fick jag alltid vara med och baka eller laga mat:)

Hoppas på en frisk Valter imorgon så han kan gå till dagis och jag MåSTE plugga!

Ha en fin solig dag!

6 kommentarer:

 1. Å, vad ska ni baka för gott? Kalops är så perfekt mat tycker jag, blir mycket, är mättande och gott :-)


  Jag hade beställt duplo lego, målarböcker och en till grej som jag inte hunnit kolla in än. Lägger kanske ut bild senare :-)

  Ang dvd:n så har jag inte så mycket att jämföra med. Vissa moves var så klart svåra och en del var sådana som jag känner igen men jag ville ändå ha för gardinerna jag med och jag vart sur då Emil sa att han hade tjuvkikat ;-) haha

  Hoppas ni får en mysig eftermiddag, kramis!

  SvaraRadera
 2. Vilken söt son du har! och målade tånaglar har han också:) Min son vill också gärna ha nagellack när jag och dottern målar våra naglar:) (inte så populärt hos pappan dock, men det struntar jag i...)

  SvaraRadera
 3. Hur många år fyller Valter ? Edvin fyller år på sommaren, jag hade bara köpt lite grejer åt han ändå :-)
  Å va gott med chokladbollar, vad är det i de vita chokladisarna? Jag är ju värsta sockermissbrukaren men försöker att jag ska hålla mig till på helgerna men det är svååårt :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja får man en dom sakerna i present är man ju nöjd :) Det har tydligen varit fullt upp här på förlossningen idag så det blev ingen undersökning av tappen, jag hoppas dom hinner i morgon.Kram

  SvaraRadera
 5. Får testa att baka dem när det passar :-P Då är din Valter och min Edvin födda samma år, han fyller 2 i sommar :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3