onsdag 30 januari 2013

Glossybox

Idag kom den fina boxen som jag sett fram emot! Ska bli väldigt roligt att få möjligheten att prova dessa produkter, allt det boxen bjöd på denna månad är produkter som jag inte hittat/känt till tidigare och det gör det ännu mer trevligt att "granska" produkterna:) Måste säga att det känns riktigt lyxigt att få hem en sån här box mitt i veckan! kommer en djup recention av boxen nästa månad:) Kan redan nu avslöja att jag fått testa nagelbandskrämen på min sambo;)

Glossy boxens innehåll:

1. Barbor Sensation Eye pads 39kr

2. Carmex Lip balm, pink sheer Tint 49kr

3. Burts bees Lemon butter, nagelbandskräm 79kr

4. Elite models, Eye pencil 109kr

5. Oliva by ccs, Eco makeup remover wipes 50kr

Och en bonus var en värde check på 150kr hos www.ILoveBurt.se

Vill du också prova på En sån här lyxig box?
Klicka då på den här länken Glossy box

6 kommentarer:

 1. Å så fint du fått här inne! Jätte!
  Som svar på frågorna:) jag ger bort en del kläder till kusiner, annat skänker jag till bättre behövande... Köttgrytan är inget märkvärdigt, grytbitar bara, jag älskar långkok som doftar gott i huset:)
  Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Tack för din hälsning och omtanke! Jag fick min första box igår med men saknade en produkt :-( Pigment krämen, känns lite trist såhär första boxen. Men vilken vardagslyx att få en box med skönhetsprodukter fint förpackat. Kram

  SvaraRadera
 3. Jo jag brukar ge bort sånt som inte passar mig, vännerna brukar bli glada hehe :-)Vi hade superkul på stan, så skönt att hänga med någon vän efter veckan hemma utan avlastning ;-)
  Kramis!

  ps. jag testade make up remover vipes igårkväll, var himla bra måste jag erkänna ;-) ds.

  SvaraRadera
 4. Vad trist att du inte fick allt heller i din box :-( Jag fick inget istället utan det var bara 4 produkter i men jag har mailat dom. Såklart det kan bli missar men trist såhär första gången. Är allt bra med er? Kram

  SvaraRadera
 5. Jag svarade på min sida, det var kanske dumt haha. Jag vill också prenumerera på glossybox!

  SvaraRadera
 6. Vad kul med glossybox så där mitt i veckan :). Blir själv sugen på att göra en beställning... verkar så kul och lyxigt att få hem grejer så :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3