måndag 21 oktober 2013

Sjukstuga

Gomåndag!

Det verkar vara många sjuka överallt nu. Här hemma är det Valter. Det började i lördags med hög feber när vi var hemma hos farfar. Igår var han okej men inatt fick han feber igen. Så vi håller oss hemma idag. Jag skulle ha åkt till Bvc med Saga och fått vaccinationen men jag ringde och avboka tiden och bad om ny. 
Så här ligger dom två minsta på golvet och kollar på Bolibompa. Jag tror det blir någon bakning idag. Har du något förslag på något gott men inte för avancerat?

3 kommentarer:

 1. Hallongrottor eller kolasnittar är lätt att göra och så gott! :)

  Hoppas han kryar på sig och att ni andra slipper bli sjuka!

  SvaraRadera
 2. Krya på din också:) Sötnosen, han ser precis ut som Vilde:)

  Sv; vi ska faktiskt på på konsert nästa helg, mannen min och jag. Tillsammans med kompisar. Jag behöver det:)

  Kram kram.

  SvaraRadera
 3. Alla verkar vara sjuka nu, stackars er, hoppas att ni mår bättre snart. Och vilken himla söt tröja och byxa med mustacherna på:) Kladdkakemuffins är alltid lätt att göra och farligt gott... Har några recept på det inne hos mig då jag är galen i kladdkaka...hihi! Måste säga att jag blir himla imponerad av att du har fyra barn, wow säger jag bara:)

  Jag jobbar för ett stort företag som köper upp guld. Tidigare har jag haft mitt egna företag där jag reste mycket men sedan jag fick barn vill jag inte resa så nu jobbar jag på vårt huvudkontor som tyvärr ligger i en annan stad vilket gör att jag kommer hem sent om kvällarna. Förhoppningsvis kan jag hitta ett jobb lite närmare hemmet snart:) Ha en fin kväll och hoppas det inte blir sjukstuga allt för länge! Kramar till er <3

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3