söndag 20 oktober 2013

Höstkrans

Materialet till gåbortpresenten igår var löv och annat från skogen.
Jag har bara gjort kransar till jul så den här fick bli som den blev. Men visst är det kul att göra saker själv?

Nu har jag och Saga precis varit på babysim. Min dag är så där idag. 
Jag kan säga att det är riktigt frustrerande att må dåligt och samtidigt ha en stark längtan efter sig själv och nå bra. Efter babysimmet skulle jag handla. Jag glömde plånboken så vi fick köra hem utan att handla. Vi kom 10 minuter försent till babysimmet. Jag glömde skorna i simhallen. Tur att det regnar ute så det blev blött om strumporna så jag kunde hämta skorna. Som sagt. Det är sjukt frustrerande att vilja så mycket ich inte ha orken. Jag är riktigt förvirrad i själen just nu. Igår kväll hemma hos svärfar och hans fru hade vi en trevlig och läs skit kul kväll. Direkt när vi kom hen blev jag på dåligt humör. Stackars Magnus. Och barnen. 


Men hey, jag fick årets första och hittills bästa julklapp :) Ni vet jag ville ju börja spara på en servis och jag hade ju hittat två koppar. Igår fick jag en hel servis av identiska koppar. 12 koppar med fat, kaffe kanna, mjölkkanna och sockerskål.
Bild kommer senare! Nu kan jag istället börja spara till ett fint skåp att ha kopparna i<3 Tack fina du för servisen<3


4 kommentarer:

 1. Vännen då, jag vet hur jobbigt det är när själen inte riktigt har ro och är i balans. Jobbigt när man inte hittar den tid man behöver för sig själv. Hoppas att det kommer vända snart. Och tack för din söta kommentar. Jag har börjat springa lite men annars tränar jag ingenting. Ha en fin söndag! Kramar <3

  SvaraRadera
 2. Är så fint när man gör kransar själv tycker jag, duktig du är! Själv tänker jag alltid att jag ska göra, men sen blir det aldrig av.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte heller orken riktigt med mig. Känner en inre stress för allt jag "måste" göra. Och idag har jag inte alls varit i balans. Men men. Imorgon är en ny dag. OCh inatt ska jag ladda "batterina" på nytt :)

  SvaraRadera
 4. KRAM!
  Det är inte lätt alla gånger.. Har du någon att gå och prata med, det kanske hjälper?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3