måndag 7 oktober 2013

Gomåndag!

Den här veckan börjar jag med att utmana mig själv med att hålla mig hemma i byn. Jag far och flänger så mycket så jag har bestämt mig för att inte köra iväg någonstans fören på torsdag då jag har måsten:) (bortsett från att köra och träna på kvällarna, det kommer jag inte undan). 

Så idag har vi börjat dagen med att tvätta lakan, Saga har fått smaka på gröt:) Det är ju dags om en månad att börja mer och mer att inte bara amma. 

Vad gör ni idag?

Föresten jag fick en fråga om jag kan dela med mig av bloggarna som jag följer. Det var svårare än jag trodde. Listan kan ju bli hur lång som helst!
Men jag håller på:) Så det kommer snart:) 
Det är alltid kul att hitta in till nya bloggar!

7 kommentarer:

 1. skönt att bara vara på hemmaplan, det behöver man! här händer inget särskilt idag, barnen är på dagis och mannen jobba. jag har promenerat, yogat, fixat med lite tvätt och ska snart försöka sova lite innan barnen ska hämtas kl 16. jag ska ju jobba sen inatt ;) ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Men sötfian! Gröten verkar gå hem :)

  Känner att jag också stressar runt. Hela tiden en massa måsten som ska göras. Men i helgen, då ska vi bara ta det lugnt! :)

  SvaraRadera
 3. Så himla söt♥ känner igen det där med att fara runt, jag har också lite svårt att ta det lugnt. Men är bra att öva på det ibland:) ha en fin kväll! Kram kram Linnéa

  SvaraRadera
 4. Helt rätt av dig att ge dig själv "körförbud" och så bra, jag ser framemot listan :)

  SvaraRadera
 5. Så söt hon är lilla tjejen.
  Tar gärna emot bloggtips:)!!

  SvaraRadera
 6. Så ljuvlig hon är och härligt att gröten verkar vara poppis! :)

  Kramar

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3