söndag 6 oktober 2013

5 månader och hockeystart


Idag är det 5 månader sen som våran fina Saga föddes. Vi har hunnit med så mycket på dom här 5 månaderna och hon har utvecklats så mycket. Hon snurrar runt på båda hållen, både från mage och från rygg och hon ålar sig upp i krypställning. Hon skrattar så härligt när hon ser sina syskon<3 
Jag hoppas att dom kommer att ha god kontakt och stå varann nära hela livet även när dom får egna barn. Syskon är dom man lever längst tillsammans med.

Vi började dagen med premiär för säsongen med Melvins hockey. Ska bli kul att tillbringa lördags förmiddagarna med Hockey den här vintern igen:)
Jag är ju en riktig tänkare. Varje gång jag har kollat på Melvin i ishallen så tänker jag. Tänk att minst en av dom här grabbarna kommer att gå riktigt långt med sin hockey karriär :) 

Snart sover alla barnen i huset och det är dags att få egentid (läs vuxentid) i soffan och kolla på Homeland, det är så spännande hela tiden. 

Hoppas ni haft en fin söndag!

2 kommentarer:

  1. Låter som en skön helg! Själv var jag på en mat och hantverksmässa. Blev lite besviken då jag tyckte det varit bättre tidigare år, men det var roligt ändå.

    SvaraRadera
  2. Tänk att våra små blivit så stor!
    Och den serien måste kanske jag också se? Känns som att jag är den enda som inte gjort det ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3