tisdag 2 juli 2013

Köpenhamn


Idag har vi varit iväg på en spännande tripp till Danmark och till akvariemuseumet Den blå planet. Rekommenderar att åka dit med stora som små barn och vuxna! Jag är inte mycket för museum igentligen men det här var riktigt häftigt och kul. Dock är jag lite besviken på hajarna. Trodde att det skulle finnas stora hajar när det ändå var så stort. Fan vad jag älskar mina barn och jag är så stolt över dom. 
Nått som är jobbigt med att vara iväg med barn bland stora folkmassor är att jag är livrädd att tappa bort någon. Och ser jag inte mitt barn samma minut som jag frågat efter han/hon grips jag av panik. Jag har blivit ännu värre nu efter Saga. Innan har jag tagit så lätt på det och sett det från andra hållet att jag litar på mina barn. Men det är ju andra som jag inte litar på. Phu. Hjärtat har jobbat idag och nerverna varit utanpå kroppen. 
Nu är vi trötta. Barnen sover och snart jag med. 

7 kommentarer:

 1. Dit ska vi en dag! Bor ju så nära. Nej usch, att tappa bort sitt barn måste vara det mest fruktansvärda. Min mormor berättade att hon tappat bort min morbror på Tivoli i Köpenhamn för några ljusår sedan. Fick gåshud när hon berättade. Allt hade såklart ett lyckligt slut. Men fy vilken känsla. Jag försöker att inte tänka för mycket på alla "faror i världen". Vi kan inte mer än göra vårt bästa och bistå våra barn med en trygg värld. Kram

  SvaraRadera
 2. Jo, det är ju just det att man inte litar på andra.. Jag sitter alltid på helspänn när vi åker bil med barnen tex...

  SvaraRadera
 3. Sv: Vet inte exakt om de är likadana(då jag fått denna av en kompis i födelsedagspresent) men det finns liknande iaf på Lagerhaus =)

  SvaraRadera
 4. vilken rolig tripp, kan tänka mig att barnen tyckte det var superspännande!

  sv: det är mitt gamla jobb som jag ska tillbaka till. Jobbar också som undersköterska, inom äldrevården och har varit på samma ställe i 9 år nu. ;-) Tiden går fort! ;) Det är verkligen med blandade känslor kan jag säga. Mest också att få ihop allting med mina nattpass och min sambos treskift (han jobbar som operationssjuksköterska). Men det får ju gå på något sätt ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag är likadan och jag njuter inte riktigt av att vara iväg :-( Och idag ska vi på MARKNAD!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Usch ja, att tappa bort något barn måste ju vara bland det värsta som finns!
  Det ser ut som att barnen hade roligt iallafall :)

  Jag jobbar i butik, där jag jobbade sist var jag bara vikarie så det är lite osäkert än vart jag kommer jobba sen... Men det löser sig alltid :)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Vad roligt ni verkar ha haft, så kul och jag förstår dig, jag är likadan och då har jag ändå bara Saga (och Charlie förstås men han kan ju inte direkt springa iväg. Ännu). :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3