måndag 1 juli 2013

Jobb!

Så trevligt jag haft det ikväll och roligt!
Saga hon har nog haft det mest gott då hon sovit hela kvällen. Hoppa runt i trygga famnar<3 

Om jag hade fått ha med Saga i bärsele på jobbet så hade jag lätt hoppat in och jobbat några pass på jobbet då och då! Har så trevliga och roliga kollegor. Dom är sammansvetsade och omtänksamma mot varann och även om jag inte varit med lika länge som dom så känner jag mig ändå som en i "gänget". Jag tycker att jag är den som kommer överens med alla och har lätt för att anpassa mig till olika situationer. Jag håller ofta distans rätt länge och "känner av" stämningen och läser av alla hur dom fungerar innan jag börjar öppna mig och "vågar" säga vad jag tycker och tänker. I mitt fall har det igentligen varit rätt svårt då jag var gravid när jag börja jobba så jag hann inte jobba så länge innan jag gick hem på mamma ledighet och sen kom jag och jobba i 3 månader ca och så sökte jag tjänstledigt och började studera. Jobbade bara mina helger fram till Saga kom. Och nu kommer jag gå mammaledig iallafall så länge jag ammar sen kommer jag börja jobba mina helger och kanske någon kväll extra. Det gör gott i kassan och för min självkänsla:)

Nä nu ska jag tvätta peruken sen är det dags att sova för imorgon ger vi oss iväg på utflykt till Köpenhamn! 

6 kommentarer:

 1. Härligt att du trivs så bra på jobbet, vad jobbar du med? själv ska jag börja jobba helt nu i september efter 3 år som mammaledig och inget jobb mellan barnen ;-) Lite ny omställning hehe.

  SvaraRadera
 2. Härligt med så goa arbetskamrater, det betyder så mycket för hur man trivs!

  SvaraRadera
 3. Hon såg då ut att sova väldigt gott, hihi :) Mysigt med en liten utflykt, hoppas ni har tur med vädret och ha nu en fin dag. Kram vännen och tack för din senaste kommentar förresten, så kul att läsa :)

  SvaraRadera
 4. Men va go ! Där sover hon gott :)

  Jadu, stora kedjor skulle va något, men med tanke på alla "partyglada" människor som brukar röra sig i området på kvällstid tar dom sig väl en "vilopaus" i vår trädgård då istället.... ;)

  Rätt tröttsamt faktiskt !

  SvaraRadera
 5. Det låter som jag! Står avvaktande vid sidan av och läser av, grundar, funderar... Vad jobbar du med? :)

  SvaraRadera
 6. Vad fin du är och så söt blus du har! & lilla söta Saga har med har så söt body!! KRAM <3

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3