söndag 28 juli 2013

Halvtid

Nu har Tindra och Melvin varit hemma halva tiden innan dom ska till sin pappa igen. Vi har det bra och även fast det inte blev någon Stockholms resa så har vi haft att göra hela dagarna:) Skönt men nu börjar det kännas att vi får ta några dagar lugnt! Igår var vi på lille Wilmers dop (Jag skrev fel namn igår) och det roligaste, prästen sa också fel namn tre gånger:) Till slut kunde jag inte hålla mig för skratt. Men det var verkligen rätt person att visa att det är mänskligt att fela. Det var verkligen en lyxbuffe och fin tårta till efterrätt! Han fick massor med fina presenter. Tyvärr dog min mobil Påväg till kyrkan så jag fick inga bilder bara en på mig Påväg i bilen dock en suddig en. 
På kvällen när Magnus var på fest så åkte vi ut på campingen och åt med mormor och morfar. Sen körde vi hem och la Valle och Tindra gick till granntjejen. Jag och Melvin hade mysig kvalitets tid och han hjälpte mig att bada Saga<3 Ska samla motivation till en städning här hemma! Det behövs...

3 kommentarer:

 1. Haha nä? Sa PRÄSTEN fel också? Han kanske borde heta Hilmer :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Mys med dop! Och vem vet, det kanske betyder tur när prästen säger fel namn ;)

  Här hemma städades det igår, sen dog dammsugaren. Hur man nu klarar sig utan en sån mitt i utbyggnadsbygge och håriga djur?

  SvaraRadera
 3. Haha, det är inte lätt att hålla tungan rätt i mun alla gånger :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3