söndag 28 juli 2013

Barnvakt


Vi har köpt en "barnvakt" idag.. Eller aktivitets sak till lillan. En babygunga, som gungar av sig själv. Jag har lite dåligt samvete när hon sitter där. Jag vet att jag inte behöver ha det för hon sitter inte där mer än i babysittern men det känns som att lura henne på nått sett. Som att någon annan gungar henne fast den går på batteri. Jag tänker på att det säkert finns många föräldrar som låter sina barn sitta där mer än vad som är "nyttigt" för dom små. Eller tänker jag fel? 
Igår innan vi skulle till dopet så klippte jag en av mina peruker men det blev helt tokigt. Så jag klippte en annan idag som jag faktiskt blev nöjd med och lyckades tunna ur så det faktiskt ser helt okej ut! 
Imorgon är det fortfarande semester men vardag då står det en massa samtal på listan. Bl.a. Försäkringskassan, jag fick ersättning för hela 8 dagar för lite!!!!

Nu tror jag att det blir en dusch sen ska vi se på andra Falk filmen:) 

6 kommentarer:

 1. Vi hade en sån gunga till tjejerna. Dom älskade att sitta där och den räddade mer eller mindre livet på mig många gånger när dom var mindre :) Så länge hon trivs och tycker det är roligt tycker jag inte du behöver ha dåligt samvete. Man behöver ju faktiskt ha händerna fria ibland.

  SvaraRadera
 2. Min lillebror och hans tjej köpte en sån till sin dotter också och jag vet att dom har uppskattat den massor :) Och mår hon bra i den så mår ju resten av familjen bra också :)

  SvaraRadera
 3. När vi var och hälsade på kompisar i fredags hade dom en babysitter som vibrerar, Jennifer verkade gilla den! Vi har bara en vanlig hemma som hon gillar att sitta och kolla på leksaker i men efter en stund märks det att hon blir trött (i ryggen?) så då tar jag upp henne, såklart :)

  Jag kan tänka mig att Saga gillar den, skönt att bli gungad :)

  SvaraRadera
 4. Hon bryr sig nog inte om det är du eller om det är ett par batterier som gungar henne, hon är förmodligen bara glad över att den gungar :) Och av det lilla man ser på bilden så ser frisyren ut att vara riktigt snygg, kram!

  SvaraRadera
 5. Förstår dig så väl! Jag får också lite skuldkänslor av de där gungorna, även om de är bra när det är dags att laga mat ;-) kram

  SvaraRadera
 6. Inte ska du ha dåligt samvete, men förstår hur du menar. Hon tycker nog det är skönt att sitta själv och när det då gungar dessutom! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3