söndag 9 juni 2013

Vad är mamma bootCamp?

Mamma BootCamp® står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet utomhus för nyblivna mammor. Du kan kalla det rehab för mammor!

Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen, och som alla mammor - försvagade och uttöjda magmuskler. Din kropp har genomgått fysiska förändringar under graviditet och förlossning och nu är det dags att hjälpa den på traven.

Har du ingen möjlighet att gå till gymmet, gillar frisk luft, vill träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är Mamma Boot Camp definitivt något för dig!

Du slipper kostnader för gymmedlemskap
Får handledning av tränare som är utbildad inom området
Barnet är med och du behöver inte tänka på att skaffa barnvakt
Du är ute och får frisk luft, ett utmärkt sätt att börja dagen på!
Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation som du och får på så sätt naturligt stöd.

Texten är lånad från mammafitness.se

Jag känner mig riktigt sugen och taggad på att ta med mig Saga och prova på det, dom har det i Ängelholm i hembygdsparken på tisdag och onsdag förmiddagar. Ser fram emot att kämpa bort mina 16kg för mycket.
Vägde mig idag 70 KILO på min korta kropp!! Det kanske inte är så mycket igentligen men jag känner mig verkligen inte bekväm och jag saknar mina kläder och att känna mig bekväm.

Nu är det verkligen natti jag är helt slut efter den här helgen och dagen, gör ett eget inlägg imorgon om fotograferingen idag.

3 kommentarer:

  1. låter som en bra träning. Just att den är anpassad för nyblivna mammor och hålls av experter. Skulle vara ngt för mig och min foglossning

    SvaraRadera
  2. Kör, och det viktigaste är alltid att man själv är bekväm i sin kropp :) Vi har haft nå liknande här i stan men dels var jag fortfarande gravid då det var men även om jag inte hade varit de så hade jag nog varit för feg för att gå men det låter då helt toppen och sen är det alltid kul att träffa andra mammor :)

    SvaraRadera
  3. Jag körde grymt bra mammababy-gympa och det var verkligen en bra start. Det är skillnad på "vanlig" träning och "nybliven-mamma-träning". Många glömmer det. Lycka till när du väl kommit i gång! Jag hejar på dig! ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3