fredag 7 juni 2013

Sönder stressad mamma! BILDER BOMB

Jag är sån som många andra mammor, en sån som stressar upp mig helt i onödan. Innan ens Magnus gått iväg så såg jag all disk jag skulle ta hand om, maten som skulle handlas och sen lagas, barnen som skulle underhållas och tas om hand om och bara av den tanken så Börja blodet pumpas snabbare och snabbare! När jag skulle lägga Valter för att vila middag i vagnen och Saga i bärselet och jag kände bara hur varm och svettig jag blev och Melvin ville följa med men hitta inte sina skor och bad om hjälp.... Då börja jag böla. Varför stressar jag upp mig så? Har alltid gjort det. Jag gick och gick med vagnen men han somna inte och alla grannar jag gick förbi ropa hej och inte kunde Valle sova då när han blev nyfiken på vilka som sa hej hela tiden!?
Stackars min jobba kompis som körde förbi och fråga om det gick bra och jag bara hyscha åt henne... Förlåt!!<3 Haha det är en riktig prövning varje dag och tålamodet blir maxat till sin gräns flera gånger om dagen! Jag tror många gånger när jag tjatar på barnen så är det hos mig problemet ligger INTE barnen..
Tror det får bli KBT för mitt tålamod!

Jag kan alltid skratta åt det i efterhand när jag blir uppstressad och det är Skönt att det inte är allvarligare, haha! Valter blev hämtad av farmor och Tindra har lekt med grannen så då åkte jag och Melvin och kolla in nya affären i Höganäs och handla mat till ikväll! Istället för Lasagnette som jag hade tänkt gjorde jag det ännu enklare för mig och köpte helt färdig Lassagn som bara ska värmas i ugnen! Och så köpte vi TVÅ varsina glassar och gick och åt i Höganäs! Det tyckte nog Melvin var lyxigt, han såg ju rätt chockad ut när jag sa välj en till Glass men har man en mamma som är en gotte gris så kan man få det gott ibland!

Nej nu är det dags att sätta på ugnen:)

6 kommentarer:

 1. Jo, det där känner man igen. Skönt att det finns färdig mat att köpa ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men varför blir man så?! Det tar ju bara energi från en så man blir en ännu tröttare mamma!

   Radera
  2. Jo, jag vet... Jag tror att lite av det ligger i att man vill så mycket och så blir det aldrig som man vill och inte hinner man bli färdig med något heller... Nånsin... Det är stressande..

   Radera
 2. Jättebra att du tänker så vad du kan göra för dina del och att du kan tänka så. Många skulle ju bara lägga över det på barn o karl tex (att de orsakar alla problem). Jag brukar med tänka så, när jag var gravid framförallt, att mitt tålamod var slut och att jag vart lättirriterad och inte hade samma ork. Dock är mitt bättre nu, med både ork o tålamod med stora tjejen. Men man är ju slutkörd över dessa fyra veckors helvete som varit! Man ser små nöjda bebisar över allt i affärer ute och men vi kan inte ens komma utanför dörren om vi inte planerat det att hon skall sova hela tiden. Imorgon skall vi för första gången trotsa skiten och bege oss på ett äventyr, jag vågar inte tro nånting, får se hur vi fixar det. Tack för kramen! Hoppas det blir bra för dig med. Det är ju inte heller lätt när barnen blir äldre och tjatigare o allt vad det innebär.

  SvaraRadera
 3. Förstår dig såååå! Och jag har bara ett barn haha!

  Kram på dig stress-fia!

  SvaraRadera
 4. Ta det lugnt... Men jag vet exakt hur det är! Hoppas att du kan hitta lite ro i sommar under semestern.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3