tisdag 4 juni 2013

Mysdag

Valles magont eskalerade igår men nu mår han mycket bättre. Idag har vi mest hålt oss inne och gjort dom dagliga sysslorna här hemma. Tvättat, dammsugit och förberett middag! Gjorde ett försök att få Valter att vila så jag tog syskonvagnen och gick en PW och plockade blommor på vägen:) Valter somna inte men hade en önskan om pannkakor så det gjorde vi tillsammans! Nu håller vi kväll och väntar på att Magnus ska komma hem så vi kan grilla!

Snart blommar våra pioner! Vill ha fler, hoppas den tar sig mer för varje år, den har varit större men jag har flyttat den och sen dess har det inte kommit så många blommor och jätte många av mina lavendel som jag satte förra året verkar ha dött?! Eller kan det ta tid för vissa att börja blomma?

4 kommentarer:

 1. Så skönt att det är bättre idag!

  SvaraRadera
 2. Hehe, du kan vara lugn.. jag visste inte heller vad squats var för något :P Fick googla och kika på youtube ;) Det är iaf lår- och rumpövningar, testa vettja :)

  SvaraRadera
 3. Våra pioner har inte börjat blomma än, men det är säkert beroende på vart man bor också... Fina är dom när dom blommar iallafall :)

  Allt bra med er?
  KRAM

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3