måndag 3 juni 2013

Ingen tid..

Nej det fanns ingen tid till brödbak i kväll. Valter somna mot min arm i soffan vid halv sju, han är riktigt dålig lillkillen och Saga verkade lugn i magen, så jag gick en promenad till affären och handla så jag kunde baka brödet. Men så fort vi kom innanför dörren började oroligheterna inte så farligt till en början men det övergick till dom här ont i magen skriken:( Så det blev till att vagga runt och bara finnas där varvat med att köra henne i vagnen över tröskeln medan hon skrek lillskruttan. Hoppas inte någon av mina barn får ett barn med kolik. Det gör så ont i mammahjärtat. Imorgon ska jag ringa BVC för jag vill få det uteslutet att det inte är något annat hon har ont av.

9 kommentarer:

 1. vet hur tufft och jobbigt det är ;(

  SvaraRadera
 2. Vad jobbigt med ont i magen...

  SvaraRadera
 3. Stackars skruttar... Hoppas det går över snart.

  SvaraRadera
 4. Åhå okej :) Snart i mål, om man vill så går det ;) Jag har egentligen bara slutat med onyttigheter och sen har förbränningen skött det mesta. Sen lite prommis såklart också :) Lycka till, kramar!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket, vad glad jag blir! :)

  Usch stackars, kan inte vara kul när dom har kolik, det är jobbigt bara barnen har ont och mår dåligt en dag och med kolik måste man ju känna sig ännu mer hjälplös :( Hoppas det försvinner fort så hon får må bra i magen!

  SvaraRadera
 6. Usch, stackars liten alltså :/ Vad sa dom på bvc? KRAM på er

  SvaraRadera
 7. Stackars :( Hoppas det blir bättre snart!

  SvaraRadera
 8. Men stackars liten! Hoppas att lilla magen slutar knasa och hon får ha lugnt och skönt den lilla sötnosen ...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3