tisdag 18 juni 2013

Goförmiddag!

Här började jag mitt nya hälsosamma jag med ett glas Pepsi Max. Jag hade tänkt ta en promenad efter jag lämnat Valter på dagis, Men det fanns bara en macka kvar i morse och den fick ju såklart Valter. Ja du ser det finns massor av undanflykter;)
Hem efter jag handlat bröd och nu sitter jag i soffan och tittar på Saga<3 Jag kan sitta så här hela dagarna hon är så söt och det är så häftigt att det blev just en Saga! Valter är så stolt över henne. När vi lämna honom på dagis så bad jag om en puss men då pussa han Saga först och sa till henne -Jag älskar dej. Sen fick jag en puss. Han både visar och talar om sin kärlek för henne. Det är fint. Hoppas han gör det om 2-3 år också;)

7 kommentarer:

 1. Ja, undrar om killarna är lika mysiga och snälla mot lillasystrarna om några år :)

  P jobbar på ett chark företag, men dom alla som jobbar där har blivit uppsagda så 18 oktober jobbar han sin sista dag där...

  Parken Zoo ligger i Eskilstuna, vi var där förra året och det var toppen! Coola djur och massa karuseller, kan verkligen rekommendera det stället :) Jag tror jag varit på Kolmården när jag var liten, men jag kommer inte ihåg något av det :D

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh va mysig storebror! <3
  Syskonkärlek är det finaste.

  Hur mår ni annars?

  SvaraRadera
 3. Vart i Norrtälje är det ni ska fira midsommar förrsten??

  SvaraRadera
 4. Syskonkärlek när den är som finast :)

  Vad kul att du gillar outfiten :) Skjortan/blusen är inte ny, minns inte när jag köpte den men det är nog några år sedan. Skorna är däremot nya, beställda från Sarenza :)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle väl tro att de är ganska normala. Jag har inte smala fötter, inte heller superbreda men mer breda än smala :)

  SvaraRadera
 6. Åh så kärt! Syskonkärlek är ju bara så underbar ♥

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3