måndag 17 juni 2013

En bra måndag!

Det har verkligen varit en bra måndag. Sovmorgon till nio. Frukost i lugn och ro. Ett besök på lekplatsen. Två maskiner tvätt, tvättat, torkat och vikt. Jag har klippt mig. Valter har klippt sig. Jag har pratat med Tindra och Melvin<3. Magnus kom hem "tidigt" för en gång skull<3 Han jobbar arslet av sig och jag sitter här hemma. Jag säger inte att jag inte gör nått för jag gör mycket här hemma och tar hand om barnen. Men han jobbar och sliter för att vi ska ha det bra. Han är som en rolig och bra pappa ska vara! Bara två arbetsdagar till sen är vi långlediga tillsammans hela långa sommaren!


Jag gillar verkligen Molo och Småfolk på bebisar! Den översta bodysuiten som Saga har på sig är från Molo, en sån fast svart och blå hade Valter när han var nyfödd. Den cerisefärgade bodyn med katterna är från Småfolk. 
Helt klart är cerise, rosa och lila Sagas färger<3 


7 kommentarer:

 1. Vad fin han blev Valter! & så stor pojke helt plötsligt :-)

  Tack för din omtanke inne hos mig <3

  Javisst har de fina kläder, inte de billigaste men det är bra kvalitet! Hon klär som en sessa i dessa fina färger.

  Gött för dig att det händer lite på vågen, bra jobbat!

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. wow, det var verkligen sovmorgon! Va skönt, och härligt att ni också är lediga tillsammans snart. Vilken skillnad det är att vara två hemma med barnen än när man roddar så mycket själv ;-) ha en fin tisdag, kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysdag :) Hoppas ni får många såna i sommar :)

  SvaraRadera
 4. Ja titta så söt hon är :-) Jättefina kläder! Kram

  SvaraRadera
 5. Oj vad ni hann med massor igår!
  Och jag ÄLSKAR också molo på bebisar ... nästan lite farligt nu med all rea överallt ;)

  Jag tänkte unna mig gottigheter på fredagkvällar och lördagar. Livet stannar ju inte upp bara för att gravidkilona ska bort ;) Har inte hunnit läsa boken så mycket än heller ... men promenaderna har jag börjat med :) Hur tänkte du köra som? Strikt utan godis eller unna dig något gott ibland? Och har du börjat träna än?

  SvaraRadera
 6. Jätte snyggt på henne, hon eh så goo! Älskar med MOLO absoluta favvisen. Men man har inte råd med allt för många såna plagg ;) Villervalla är med en favorit.

  När barnen kommer uppdenna gång lämnar deras pappa. Men sen kommer jag ner den 29 juli och lämnar dom då vet jag inte om jag blir kvar eller ej ännu :) Vart i Skåne bor ni? Kramisar!

  SvaraRadera
 7. Vill du köpa nåt så har jag till salu, bara Molo :) Men jag tänkte lägga ut lite på tradera iaf. Vart brukar du köpa ifrån för ställe, tradera eller nån annanstans?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3