onsdag 8 maj 2013

Första presenterna

Igår fick Saga sin första födelsepresent av våra kompisar, rosa papper med vita prickar, riktigt flickigt och sött! Ett par söta rosa tajts med volanger längst ner i benen och en ljusare rosa body också med volanger i ärmarna! Längtar efter att köpa massa rosa med volanger till henne tror även lila blir fint på henne<3 Farmor kom också med första Nallen precis som Valle fick<3 Och gammel mormor Ethel kom med en vacker bukett blommor som lyser upp här hemma!

Nu på förmiddagen har vi varit på återbesöket och tagit pku testet. Skönt att komma hem igen! Mjölken har börjat rinna till idag och jag känner hur hormonerna börjar spöka nu så det är skönt att bara vara hemma!

Längtar till klockan två då mina stora kommer! Ska äntligen kunna klättra upp i Melvins säng nu och kunna mysa med honom när han ska sova, har varit fullkomligt omöjligt med magen!

Tack för era alla fina gratulationer dom värmer i mitt hjärta!!2 kommentarer:

  1. Vilka söta! Den hon har på sig med katterna är också jättefin :)

    SvaraRadera
  2. Vad lik lilla Saga är dig på det här kortet Veronica! Lilla lilla flickan, tänk så alldeles ny. Fantastiskt.... Hoppas ni får en underbar eftermiddag när dina stora älsklingar kommer hem.
    KRAM!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3