onsdag 1 maj 2013

1 maj

Härligt att komma in i maj månad, idag har varit en något varmare dag och vi har slappat och haft kul och tagit dagen som den kommit! Och något som inte alls händer allt för ofta var ett samtal från min pappa och barnens morfar som undra om han och hans fru kunde komma och hälsa på senare under dagen, med tanke på att dom bor 60 mil ifrån så händer det som sagt inte dagligen:)

Valter och jag var vid lekplatsen i förmiddags och det är riktigt trevligt enligt Valter så han har tjatat om lekplatsen ända sen 19.30 då jag börja natta honom och nu sitter vi i soffan och kollar på Jönsson ligan och hoppas på att han ska bli trött och få tankarna på annat än sandlådan, gungorna och kanan <3

Jag tog ju en bild på den här busken 1 april och den har fyllts med en del knoppar och blomklasar till nu:) härligt med grönska!3 kommentarer:

 1. Härlig dag och vad kul med sånt finbesök! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag börjar bli ganska trött på magen nu, vill ha ut bebis någon gång! Jag sover riktigt kasst på nätterna(vaknar till och kan inte somna om...), men foglossningen har faktiskt blivit bättre och jag hade massa energi igår så jag fixade massor på do-to listan. Fram tills att ryggen höll på att gå sönder :D

  Hur är det själv då? Börjar du känna av något än?
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder på dig och Valter! Han är ju så söt lille gossen!!

  Jag har varit kass på att både blogga själv och läsa andras bloggar sista veckan, ibland bara blir det så. Men så nu imorse så slog det mig bara sådär, jag måste ju kolla så det inte är så att Veronika fått bebis!!! :-) Det är NÄRA nu :-) Hur mår du?

  KRAMAR!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3