fredag 22 februari 2013

Känner mig snygg i provrum!

Idag efter barnmorskebesöket så kunde jag inte låta bli att gå i affärer när jag ändå kom till stor staden:)
Jag prova lite kläder och kom fram till att jag är faktiskt INTE så tjock och fet som jag gått och tänkt de senaste veckorna!

Mitt problem är att även fast jag ser att vågen går uppför så köper och använder jag fortfarande kläder i stl XS och S.
Nu kan jag skratta åt hur dum jag varit istället. Inte konstigt att jag känt mig tjock och fet när jag tvingar i min gravida kropp i stl XS haha... Jag är faktiskt riktigt snyggt gravid och inte tjock!

Ja jag är snygg och jag är gravid!

Tyvärr visade ju inte glykosbelastningen så bra idag?! (Jag blev helt chockad) Jag har ju inte alls tryckt i mig skit på samma sätt den här gången... Förutom att jag tryck i mig en kladdkakebit med glass igår kväll vid 22. Det kunde kanske ha betydelse..!? Vi får se, ska göra en ny belastning om ca 14 dagar och mitt blodvärde var inte heller bra, alldeles för lågt men jag får inte i mig tabletterna som jag ska och jag äter inte så mycket kött längre då jag blir äcklad..

Bebisfilten kom idag<3 nu har jag ingenting mer än att tvätta klädseln till bilstolen kvar och packa bb-väskan:)

Det ska bli kul, vi är ju några stycken här i bloggosfären som ska ha bebis snart, vi kan väl inspirera varann med vad vi ska ha med oss?;)

Tack alla ni söta som följer bloggen och som lämnar en kommentar då och då, det gör mig så glad och det är alltid roligt att veta vem min blogg intresserar:)

Trevlig fredag fina ni!!
Kram Veronica8 kommentarer:

 1. Klart som korvspat att du är snygg ju :-D

  Hoppas det bara berodde på gårdagens kladdkaka att glykosbelastningen visade dåligt, håller tummarna :-)

  Gud så gullig filt!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Klart du är supersnygg och nej, man ska inte tvinga sig i kläder som faktiskt är för små :D

  Jag jobbar 100%!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du ju jätte snygg !!

  Jag har tvättat alla bebiskläder och har också kvar bilbarnstolen. Men det får nog vänta liiite till. Måste ju måla skötbord och en stol först ;)

  SvaraRadera
 4. Förstår att du saknar din syster, själv har jag inga nära som bor så långt bort men syrran bodde i London i ett par omgångar för några år sen och det var jättejobbigt och tråkigt.

  Säger som föregående, du är jättesnygg!!

  Min glykosbelastning var inte bra med Elliot heller, hade inte haft några problem med de andra graviditeterna men med Elliot fick jag tyvärr börja sticka mig och ta mitt blodsocker flera ggr om dagen samt gå på täta kontroller. Blodsockret höll sig dock hela tiden inom gränsen för vad som anses "ofarligt" förutom en vecka innan bf då det stack iväg så då ville de att jag skulle börja med insulin men jag vägrade och sa att med en vecka kvar till bf kan ni väl ändå sätta igång mig istället. & det gjorde de :-) Tack och lov. Hoppas ditt värde ser bättre ut vid nästa belastning.

  Ha en skön lördag! KRAM

  SvaraRadera
 5. Å fin filt:)!
  DU också! jätte fin!!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till din fina bebismage :):) Fick höra idag att du ska få en bebis när jag var till Gerd och Åke. När är du beräknad? Jag ska få den 21 april :) Kram Carina J

  SvaraRadera
 7. Nu har jag lämnat ett långt svar på dina frågor :) Fin du är! När är det dags förresten? :) Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3