onsdag 13 februari 2013

God morgon!

Den här morgonen väckte Valter oss innan väckarklockorna ringt!
Gå opp, se tven, äta macka, lelling ja han gjorde sig hörd och visa att han verkligen ville gå upp! Igår morse gick det knappt att väcka honom:)

Jag är ute efter en filt till bebis men tycker att det är svårt, har sett en jätte fin från Me & I med kaniner på som såklart inte finns mer och en från Ida T men den är säkert mega dyr?! Eller?
Till Valter hade vi en från Ullared med barbapappa på som var så mjuk och fin!
Dock tappade vi den efter ett besök i Danmark:( kanske får åka till Ullared bara för en filt:)

Är det någon som vet vart denna Barbapappa filt går att köpa eller har du en liggandes i ett skåp hemma:)?

Ha en fin dag!!

7 kommentarer:

 1. Har du kollat på lekmer? Dom har ganska många bebisfiltar :)

  Jag har gått upp 14-15 kg så jag ligger inte långt efter dig. Men har gått upp lika mycket med dom andra. Så det blir lååånga promenader nu i sommar med barnvagnen för att få bort allt igen ;) Har du gått upp mycket med dom andra barnen också?

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt ingen aning, men googla på bebisfiltar, det finns ju en drös fina bebisfiltar :) God morgon förresten!

  SvaraRadera
 3. Ja idag känns det verkligen att jag sprang runt som en virvelvind igår ... inte bara bra att få extra energi ;)
  Kanske det? Men samtidigt så bevisar mina gamla byxor som fastnar på halva låret något helt annat, haha!

  SvaraRadera
 4. Jag såg att du kommenterat på inlägget om Elliots fl och då var jag tvungen att läsa det själv, tider sen jag gjorde det :-) Haha, ja jättesmart att själv köra in till förlossningen ;-) Känns på många sätt som igår men samtidigt som det är väldigt längesen. Tiden går så himla fort och det händer så mycket på kort tid att man knappt hänger med.

  Jag har crohns i slutet på tunntarmen, en kronisk inflammation i tarmen. Kommer i skov, alltså kan gå perioder då jag är rätt symtomfri och sen kommer en period då ett sk skov kommer och jag mår allt annat än bra. Kram

  SvaraRadera
 5. Skulle precis fråga vart barbapappa filten var ifrån sen såg jag texten du hade skriver över haha. Hojta gärna till om du hittar nån :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3