onsdag 13 februari 2013

Efterrätt på lunchen

Är så otroligt hungrig idag, från det att jag vakna i morse så kurrar magen!
Har precis ätit ungsbakad falukorv med mos från igår och nu en liten fika på det! Gotte!

5 kommentarer:

 1. Mums vad gott! :-)

  Jadu BVC har nog skrämt upp många föräldrar genom åren och än idag finns det ju riktiga som stolpskott som inte borde jobba där.

  Kom på att jag glömde svara på det du frågade om jag kände mig färdig efter fjärde barnet :-) Rent "förnuftsmässigt" så har jag landat i att vi inte ska ha flera barn, de blir stora och man ska hinna med allihop med, alla barnen har ju både sina gemensamma och egna behov. Att familjerna i Familjen Annorlunda och liknande får ihop det är för mig ett mysterium, men de får väl inte det alltid heller ;-) För mig är det viktigaste att inget barn ska känna sig åsidosatt eller inte sett och i mina ögon borde det vara omöjligt att det inte händer om man har 10 barn.

  Nog om det ;-) det kommer ett MEN också, jag älskar känslan precis efter förlossning och jag är fullkomligt kär i bebisar, de är så underbara och fascinerande de där små människorna så det är med sorg jag vet att jag inte kommer få någon mer bebis själv. Visst sen är småbarnstiden jobbig osv men det tar inte överhanden över allt som är så otroligt mysigt. Så en bebis skulle jag nog kunna ha jämt ;-)

  Är er tanke att den här lilla fyran är den sista eller kan det komma fler? Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, den där kladdkakan skulle mer än gärna få slinka ner i min mage. Hihi :)

  SvaraRadera
 3. Känns som jag terroriserar dig med kommentarer ;-) Haha! Men jag kom ju på att jag så gärna vill ha det där receptet på fläskfilégrytan :-) Om du inte "orkar" lägga upp det på bloggen så kan du väl maila det till mig kanske, ninas1976@gmail.com
  Tack på förhand :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mmm, smarrigt :-D

  Det var ett långpannebröd jag bakade igår, helt okej :-)
  Hoppas du har en mysig kväll, kram!

  SvaraRadera
 5. Har av någon anledning inte hittat in på din blogg förrän nu. Trodde först att du inte hade nån. :/ Men nu är jag här och kommer garanterat tillbaka :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3