tisdag 12 februari 2013

Frukost

Behöver ny inspiration på frukost till Valter! Han har blivit jätte dålig på att äta.. Innan åt han leverpastej, ost och skinka mm men nu ska han äta mackan utan någonting! Och han har kommit på att han inte gillar mörkt bröd?!
Precis som Tindra och Melvin igentligen:)

Vad gör/har du gjort för att barnen ska äta bra frukost?

5 kommentarer:

 1. Vilken liten sötis han är :-)
  Edvin käkar gröt på morgonen, sån där Semper gröt men jag tänker att han borde vara less på den snart med tanke på att han ätit det varje morgon och kväll sen har var bebis :-P
  När slutade V få välling/gröt på morgonen?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle inte heller vilja äta gröt om jag visste om att det fanns annat hihi men visst, gröt är bra, lätt att fixa och innehåller väl ganska bra grejer. Vi får väl se hur länge till Edvin vill ha det :-)

  V gillar inte smoothie då ? :-)

  SvaraRadera
 3. Å men visst är han lik min Vilde! Tror du sagt detta tidigare va?:)

  SvaraRadera
 4. Det där med frukost är inte lätt, här äter Elliot bara pålägget jämt och inget av mackan. Däremot är han en storätare av vaniljyogurt och flingor så det får han i sig rejält av. Äter Valter välling än? & hur söt är han då den där lilla Valter! & ser kommentaren ovan här och faktiskt är ju Vilde och Valter lika :-)

  Självklart har jag lagt till dig på Bloglovin :-)

  Krupp kommer plötsligt i samband med förkylning, en hård, skrällande och skällande hosta som är otäck och så får de svårt med andningen. Det piper och väser och låter allmänt trångt i luftrören. Är ju sällan farligt och vi har medicin hemma men det är ju fruktansvärt jobbigt för dom och ibland har vi fått åka till Vårdcentralen med både Elliot och Lova (de två stora barnen har aldrig haft det) när de fått det så det fått andas syre i maskin samt fått kortison.

  Hoppas ni har en fin dag! Jag är ensam hemma med Elliot idag så vi ska mysa lite och ska ta en tur till mormor tror jag med. Kram

  SvaraRadera
 5. Naturell yoghurt som man kan variera med olika bär, banan osv, lite honung som sötma eller låta det söta komma från bananen. Lyxigare variant är ju vanilj yoghurt med bär men då är det ju en del socker i yoghurten :-)
  Då han var bebis använde jag turkiskt yoghurt och blandade ner lite fruktpure (typ sempers)och det älskade han :-P Men nu när de är lite större behöver de kanske inte så hög fettprocent ?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3