måndag 11 februari 2013

Bilder från barndom

Idag fick jag ett mail av pappa med bilder på mig och min syster när vi var små:)
Var riktigt kul att se, många bilder har jag själv i ett samlat fotoalbum men pappa har nog fler bilder än vad jag har!
Har ni mycket bilder från när ni var små?
Jag delar med mig av bilderna som jag fick idag(Visar bara bilder på mig själv då jag inte vet om min syster samtycker att jag lägger ut bilder på henne i min blogg)

När jag hämtade Valter idag så ville han inte alls följa med hem, på hans dagis har dom småbarn på en avdelning och två avdelningar med större barn! Det tycker jag är jätte bra och hoppas inte att dom kommer att blanda åldrarna!
Vad tror ni är bäst för barnen? Blandade åldrar eller anpassade avdelningar för små och stora?
Jag tycker att det är så bra för att förskollärarna kan specialisera sig inom den åldern dom arbetar med och som på Valters avdelning så är allt anpassat efter deras nivå och utveckling!

Idag fick jag ett sms av min mamma som just nu befinner sig i Thailand med min styvpappa och min syster med hennes dotter! Mormor och morfar är också där!
Jag vill också åka till värmen och ha det gott, massage, goda drinkar och god mat! Förra året var vi där, men inte min syster får då var hennes dotter precis nyfödd<32 kommentarer:

  1. Det är så roligt med gamla bilder, och man kan inte göra annat än och le :-) Sen lät det sjukt härligt med Thailand, man kan ju alltid blunda och drömma sig bort. Hihi!

    - Okej! Ja, min egen beräkning säger 29 April medan ultraljudet visade 2 Maj men det är ju bara några dagars skillnad och dom små liven kommer ändå då dom själva känner för det. Tihie. Tröjan förresten, tack! Den är beställd från babyshop och märket är småfolk.

    SvaraRadera
  2. Vad söt!! & du ser ut att vara dig så lik :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3