lördag 6 september 2014

Jag har hittat mina pärlor

God morgon
Jag vill hålla på med pärlorna för att ha något jag tycker om att lägga alla mina kreativa energier på och eftersom jag har ett syfte med dom så känns det ännu mer rätt att jag lägger den här energin på just pärlorna. 

(Pärlor för själen)

Det kan vara svårt att förstå men jag har så mycket idéer i mitt huvud och innan jag hitta det här med pärlorna så spreds mina idéer på så mycket och jag påbörjar en massa projekt och planer som jag sen inte reder ut, vilket i sin tur ger mig ångest och nedvärderande tankar om mig själv poppar upp och jag får en inre stress som snurrar i huvudet på mig och i längden tär den på mig så mycket så det triggar igång ännu fler idéer som sen avslutas med depression. 
-Det här var min beskrivning av min bipolära sjukdom (manodepressiv).

Bara du hör manodepressiv kanske du blir rädd och får kallakårar och bara tänker att den här personen osar problem. En som lider av bipolär sjukdom och inte är medicinerad lider och kan ställa till mycket problem för sig själv och sina anhöriga som bara snurrar runt i en ond cirkel och anhöriga kan känna att man inte vet vart man har personen eller hur man ska tackla personen i fråga från dag till  dag. 

Jag håller fortfarande på att trappa upp min andra medicin och känner för varje vecka som går -Kan man få så här bra?! Kan man vara så här fokuserad och koncentrerad på jobb. 
Jag kommer längre och längre med mig själv för varje dag som går. 

En viktig tanke:
När du tänker om en person att -äh hon vill bara ha uppmärksamhet. 
Den lilla uppmärksamheten personen ifråga får kan vara livsviktig!!
Ha en fin lördag🙏

3 kommentarer:

Tack för din kommentar <3