torsdag 6 mars 2014

Det var länge sen!

Det var länge sen nu, jag har tänkt göra ett inlägg läng nu men inte orkat.
En vändans lång historia kort, jag har lidit/lider av psykisk ohälsa flera månader, började redan under graviditeten med Saga och blev sakta men säkert bara värre och värre och hela hösten och vintern har varit så tung. Men som man inte tror när man mår så dåligt så finns det hjälp och det kan bli bättre. Det gäller bara att öppna munnen och berätta och erkänna hur dåligt man mår, för det är inget som syns på utsidan. 

Jag vet att det är påväg att vända nu men det tar tid och jag har accepterat att jag blir inte frisk över en natt utan det får ta den tid det tar. 

Igår fyllde Tindra 8år <3
I lördags firade vi henne med hennes kompisar med ett maskeradparty.
Det var kul, det kom monster, cowgirls, katter och pirater mm 

Tindra bestämde all fika och var själv med och gjorde marängtårtorna och jag gjorde cupcakes. Det känns otroligt att jag har en dotter som är 8 år <3 

Hoppas allt är bra med Er!!

7 kommentarer:

 1. Åååååh vad roligt att du är tillbaka <3 Men ledsamt att höra att du mått/mår dåligt :-( Tänkte skicka dig ett mail sen, allt vill man inte skriva som öppen kommentar. Gott att höra att du så smått är på väg tillbaka, om än det precis som du säger tar tid och det måste få göra det. Stor varm kram! Verkligen roligt att du är tillbaka och tack för din kommentar hos mig!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att läsa att du är tillbaka, du har varit saknad <3 Vet hur dåligt vissa kan må. En av mina bästa vänner har varit där också. Nu äter hon medicin och mår så mycket bättre. men hon måste alltid tänka på att äta och sova som hon ska.
  KRAM <3

  SvaraRadera
 3. Kul att se er! Kul med ett inlägg från dej♥
  Krya krya, jag håller tummarna för att du kommer bli bra igen!
  Min 8 åring fyller strax 9! Gaaaalet:)
  Kram och hoppas ni får en underbar fredag.

  SvaraRadera
 4. Du har varit saknad!!
  Hoppas du mår bättre snart gumman <3

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Kul att se dig. Tråkigt att du inte är helt på topp. :( Ta väl hand om dig! Kram

  SvaraRadera
 6. Fina ni! Har misstänkt att det varit nåt som inte stämt men inte velat "ligga på" med sms och så. Skönt att det är på bättringsvägen och HEJA dig! Kanske vi får till en träff när du mår bättre?

  Många kramar

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att du får hjälp och att höra ifrån dig igen!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3