torsdag 10 oktober 2013

Mina favorit bloggar

Bara för att bloggandet började när jag var gravid <3



Jag fick en frågan av Elina om jag inte kunde göra ett inlägg med mina favorit bloggar för att det är roligt att hitta in på nya bloggar att följa. Och visst vill jag göra det så kanske ni andra också gör ett inlägg och länkar till bloggar som ni läser så jag också kan kika in.

Vi börjar med Elina "Elina, Saga & Charlie" jag hittade hennes blogg när jag var gravid med Saga och hon väntade Charlie. Det jag gillar med hennes blogg är vardagslivet med barn när man är mammaledig och att hon gör inlägg när hon ränner på loppisar och har renoverat om någon möbel i hemmet.

"Sandra Om 4barnslivet" hennes blogg börja jag följa långt innan jag själv börja blogga. Jag kommer ihåg att jag googlade när jag var gravid med Valter och sökte efter gravid eller liknande så hitta jag in till henne och hon väntade sin lille Vilde. Hon skriver så härligt och enkelt. Om vardagslivet som fyra barns mamma.

"Elinteg - Livat på torpet" hittade jag också under graviditeten med Valter och även hon väntade barn och det blev en liten Ingrid. Elin skriver också så härligt enkelt och roligt om henne själv, sina barn, hemmet och såklart loppisfynd.

"Tre blir fyra" Maggan hittade jag också i början av mitt bloggande. Hon var då också mammaledig, men det jag fastnade för hos henne var att jag blev så inspirerad av hennes träning och kost inlägg. Och även fast hon var nybliven småbarns mamma så träna hon och renoverade huset för fullt. Jag blev impad :)

"Beatrice, mamma till Robin och Jennifer " är också en av oss som fick barn i våras, det var så kul att följa varann och allas förberedelser och mvc besök. Det unika med Beatrice är hennes inlägg om massa goda bakverk. Hon bakar sånna recept som när jag ser dom tänker jag att äh det kan inte jag ändå så jag gör nått annat men hon kan minsann :)

"Allt, inget och lite till" sista men absolut inte minsta. Min fina vän Annika som jag lärde känna när Tindra var nyfödd. Vi höll till i ett forum på Familjeliv och bestämde oss sen för att träffas när vi ändå bodde så nära. Nu bor vi tyvärr 50 mil ifrån varann så därför jag tycker att det är extra kul att hon också börjat blogga.

Jag har minst 15 bloggar till som jag följer men vi börjar så här <3
Kan inte du också länka till dina favorit bloggar och lämna en länk till inlägget så jag också får läsa ?

9 kommentarer:

 1. Vad kul att du läser Elinas blogg...
  En mycket gammal "vän" till mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas allt är bra med dej/er <3
   Måste ses någon gång!

   Radera
  2. Ja är du helt mamma ledig nu?
   Vi kan ta en fika en dag antingen hemma eller mötas på ikea/väla :)

   Radera
 2. Vad gullig du är! ♥ Jag har ju också fastnat här sedan dess! ;) Kram och trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 3. Men gulle du, så kul att JAG var med i din lista som jag bad dig göra och även jag ska göra en lista här i dagarna :-) Men jag läser här ovanför, känner du Melissa? Haha, snacka om att världen inte alls är så stor isåfall ;-)

  SvaraRadera
 4. Haha! Kul! Jag tycker din blogg är så fin:)
  Och så sååå söta ungar:)
  Stor kraaam!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3