tisdag 22 oktober 2013

Lägga ut sig själv och sina barn på nätet

 
 


Igår lyssnade jag på en podcast med Moa & Matilda som också bloggar http://spiderchick.nu och http://oprofessionell.se/ Jag har inte följt deras bloggar eller lyssnat på detas poddcasts innan men jag blev berörd. När jag lyssnade på deras 2:a podcast "Like-sjukan" Länk till podden "Like-sjukan".

Bloggar jag för att få bekräftelse via kommentarer här i bloggen eller lägger jag ut bilder för att få så många gilla som möjligt på instagram? Vad gör du?

Igår såg jag att det var en som slutat följa mig via Bloglovin och så tänkte jag, jaha det var synd, inte mer med det. Men sen när jag lyssnade på podden igår så börja jag tänka på vad det är jag är ute efter med bloggen. Är jag ute efter nånting eller skriver jag bara för att spara minnen eller är det så att jag hoppas att så många som möjligt ska läsa bloggen?

Via kommentarerna ni lämnar till mig här i bloggen så har jag ju "koll" på vilka som följer mig och det är ju era bloggar jag följer och jag tycker att det är kul att bolla tankar och få feedback på mina inlägg men vill jag verkligen att det ska vara mer än så?

Snart börjar Tindra hänga på nätet och kan googla sitt namn, är det verkligen så kul för henne när hennes kompisar googlar på henne och kan läsa allt jag har skrivit? Jag funderar på att lösenordsskydda bloggen. Så från och med 1 november 2013   är bloggen lösenskyddad.
Vill du hänga med och fortsätta följa mina inlägg så kan du lämna en kommentar här så vet ja vilka jag ska skicka lösen till :)

Jag rekommenderar verkligen att lyssna på podcasten och dela gärna med dig om på vilket sätt du blev berörd eller du kanske inte blev berörd alls !?

Kram på er

14 kommentarer:

 1. Jag vill gärna hänga kvar här om jag får! ;) förstår dig jag går i samma tankar.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att jag får fortsätta följa dig :)

  SvaraRadera
 3. frida svensson22 oktober 2013 14:59

  Jo visst" hänger "man ut sig på nätet när man bloggar.. men jag tycker de e så kul att följa dig i din/er vardag ! Helt vanliga släkten ;) kramar från kusin Frida

  SvaraRadera
 4. Kloka du gullis <3 jag älskar din blogg där jag kan vara nära er fast jag är långt borta <3 Jag vill gärna vara kvar <3 varm kram

  SvaraRadera
 5. Jag vill fortsätta följa!

  SvaraRadera
 6. Jag stannar gärna kvar här och läser. Är lite kluven inför denna minst sagt heta debatt... Det beror väl lite på i vilken utsträckning det försiggår. Och i ditt läge förstår jag att det är "dags". :)

  SvaraRadera
 7. Jag fortsätter gärna följa dig om jag får :)

  SvaraRadera
 8. Jag hade tidigare en blogg där jag lag ut mycket bilder på min dotter och resten av familjen. Det var mest för att släkten som bor en bit bort skulle kunna gå ut och titta på vad vi gör här uppe i norr :) På den jag har nu skriver jag förnamn, men har inga bilder på ansikten för att vara lite mer privat.

  SvaraRadera
 9. Jag vill gärna fortsätta följa dig och lösenordsskydda bloggen är faktiskt någonting jag själv funderar på att göra. Vilket jag tidigare aldrig trodde att jag skulle göra men vi får väl se. Inte för att skriver eller lägger ut pinsamma saker men just för att de är såå lätt att sno andras bilder etc.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker du verkar vara så gullig med så söta barn så om jag får fortsätter jag gärna att följa dig:) Kramar

  SvaraRadera
 11. Det är delvis därför jag bloggar anonymt, just för att min dotter ändå är elva år och jag vill inte att hennes kompisar (eller ovänner) ska hitta bilder eller berättelser om henne. Samtidigt vill jag så gärna lägga ut bilder på mina barn men jag kan inte få allt så jag har valt mitt sätt.

  Läser gärna vidare efter 1/11 om du låter mig! :)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Tänkvärt! Jag är ganska återhållsam med namn och bilder på våra barn - vill skydda dom så gott det går, samtidigt som det är kul att dokumentera vardagen.

  SvaraRadera
 13. Är din blogg lösenordsskyddad, jag kom ju in??

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3