lördag 19 oktober 2013

Go lördag!

Den här morgonen är det bara jag och barnen uppe. Pappan i huset kom hem vid fyra i natt efter en öl på krogen. Jag gissar att det blev mer än så :D Han verkar sova rätt djupt. Visst är det lite härlig skadeglädje när man vet hur trött någon är för att dom varit ute och slirat.
Saga har precis fått morgon gröt, bilden nedan kan ju tala för sig själv.
Så här gör hon med tungan varje sked gröt hon får i mun. Ska jag tolka det som att hon inte gillar det?

Idag ska vi på utflykt och ikväll ska vi till farfar och hans fru och så kommer Valter farbror och tjej dit. Ska bli trevligt och kul för Valter för hemma hos farfar kan man titta på tåget från balkongen,
Vad ska ni göra idag? 

7 kommentarer:

 1. HAHA, sådär gör Jennifer också. Eller ja, inte riktigt, men hon håller på med tungan och ibland blåser hon ut med munnen när skeden kommer. Jag vet inte om det beror på att hon inte riktigt förstår hur hon ska göra eller så gillar hon det helt enkelt inte :)

  Vi ska till Peters syster med familj, han ska hjälpa till att sätta upp tak där dom renoverat så jag passar på att följa med och snacka lite med systern istället :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag och kväll det låter som att ni kommer få :-) Och haha, Charlie gör i princip likadant och jag tror att dom helt enkelt inte förstår ännu hur dom egentligen ska göra :P

  Vi tar dagen som den kommer och för stunden har jag lite egentid då Saga är på stan med mormor, sambon byter däck och Charlie vilar :-)

  SvaraRadera
 3. Har du testat blanda i lite fruktpure :) Det funkar för Alexander :)

  SvaraRadera
 4. Hihi, vilken sötis :-)

  Hoppas att ni har en härlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Haha! Men sötisen då <3 Ingrid håller på mycket med tungan också. Kanske är det en 5-månaders grej?? ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3