torsdag 26 september 2013

Vänder sig om som ingenting

Nu vänder hon sig hur lätt som helst:)

Godmorgon torsdag!
Idag ska vi hämta hem Tindra Och Melvin <3 Så skönt med ny bil och slippa trängas. Men först ska Saga och jag på babyrytmik. 
Varje kväll när barnen somnat röjer vi undan i vardagsrummet från alla leksaker och filtar som Saga ligger på. Eftersom Saga inte har ett eget rum än så är alla hennes saker i vardagsrummet. Magnus tycker redan hon har mycket saker och frågade om hon måste ha så mycket saker:) Jag vet inte. Måste hon det? En babygunga, en babysitter, en gåstol, två babygym och en väldans massa små leksaker. Hon kanske inte behöver två babygym? Och gåstolen kanske jag ska ta undan tills babygymmet är tråkigt? 

Har jag för mycket saker framme samtidigt? 

5 kommentarer:

 1. Haha, ser ut som hemma ungefär! Ändå använder vi inte någonting förutom filten typ ;) Babysitern krånglar hon sig ur tokungen, bumbostolen är hon bara nöjd i en liten stund, babygymet går bara sönder och så alla leksaker ...... är glad för sambons gamla gåstol som går att vika ihop och gömma bakom soffan :)


  Ja, jag brukar tänka på att för ett år sen var jag nygravid. Lycklig, rädd, skrämd och sa jag LYCKLIG? Hade ju haft missfall några månader innan så det verkligen blandade känslor då :)

  SvaraRadera
 2. Oj som mest nu när Wilton var liten hade jag nog bara babygym, lekmatta och lite leksaker framme mer behövdes inte var ju värre med Eddie som var första barnet då trodde man att man behövde allt då såg det ut så ungefär hemma med massa saker

  SvaraRadera
 3. Haha, det ser ut som här, exakt i princip :) Charlie vänder sig dock inte ännu, men nästan och det kommer.

  SvaraRadera
 4. Haha! Ungefär sådär ser det ut hos oss också fast jag rensade ändå ut det mesta här om veckan. Får panik av massa barngrejer överallt så försöker rensa ut så ofta jag bara kan.. :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3