onsdag 11 september 2013

Skön dag!

Det har verkligen varit en skön dag idag. Skönt att dagis var stängt så Valle fått vara hemma en extra dag. Vi har varit hos min vän och ätit god äppelpaj och Valle lekte med bilar och kolla Rorri Racerbil som är väldigt inne här just nu. Och Saga har fått fina leopardskor som sitter som en smäck<3

I eftermiddag har våra kära grannar varit inne på kaffe och barnen har lekt. Det är skönt med grannar som har barn och är lätta att ha att göra med.  Imorse la jag ut  om att jag söker en amningspump på en köp och sälj sida på Facebook och grannen skrev snabbt att hon hade en kunde inte bli bättre, nära och bra och den blev gratis:) 

Imorgon kommer mina stora stjärnor hem och då blir det fullrulle igen. Men innan vi hämtar dom på skolan så ska jag och Saga på babymassage. Det är mysigt att ha det om torsdagarna. När massagens sista gång är så börjar vi med babyrytmik via kyrkan här på hemmaplan (gångavstånd). 
Våran akrobat :)

Nedräkning till vi får hem nya bilen
8 dagar sen slipper jag vara beroende av andra pga det. Det är det värsta jag vet att vara beroende av andra.

Vad har ni gjort idag? (Jag tycker att det är så kul att läsa kommentarer från er och att få höra av ni gjort:) ) 
Kram V

4 kommentarer:

 1. hej hopp! idag har vi vart i Halmstad och badat, sen var vi på skateparken utanför halmstads arena.. där barnen totalt rockade loss haha vart häftigt att se att A kunde hantera det så bra. han kommer bli grym hehe

  SvaraRadera
 2. Det lät som en väldigt mysig dag och så fina skor,för att inte prata om söta :) Igår tog vi de mest lugnt, gick på stan en sväng och fyndade 2 koppar, kvällen avslutades dock med ett besök på VC då min astma och min förkylning inte går hand i hand :/ Men idag mår jag bättre, kram :)

  SvaraRadera
 3. Men vilka söta skor! Och låter verkligen som en skön dag!

  Cissi
  Http://nastanperfekt.blogg.se

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3