onsdag 4 september 2013

Mina barn är sjusovare


Det brukar vara så att jag hör mammor som säger att barnen vaknar så tidigt. Här är det tvärt om. Mamma vaknar och barnen vill inte vakna:D Saga har precis ätit och har somnat in i matkoma och Valter tar hela Magnus plats och ligger och snarkar. Snart dags att göra ett ärligt försök till att väcka Valter så vi kommer i tid till dagis:) 

5 kommentarer:

 1. Så skönt, och det är samma här. Pappan och barnen är riktiga sjusovare, men jag klagar förstås inte :)) Hoppas ni får en bra dag vännen, kram!

  SvaraRadera
 2. Skönt! Här vaknar ungarna runt 7 på morgonen vilket är den tid då jag också brukar vakna. MEN när Edvin var liten gjorde han morgon runt 3-4 VARJE morgon. En tid som jag är glad över att den är förbi ;)

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att du kikade in!
  Här hos oss vaknar barnen ALLTID före mig, tyvärr ;)

  SvaraRadera
 4. åh gud, tänk om mina ville sova länge nån gång! båda har alltid vaknat i ottan, morgon mellan 5-6. alltid :) moa kan sova till 6.30 ibland numera vid 3 år, men det är oftast vid 6 ändå.:)

  SvaraRadera
 5. Åh så härligt med sjusovare till barn :) Alva vaknar inte så rysligt tidigt men å andra sidan är hon ju vaken några ggr på natten istället. Man hör ju om småttingar som gärna vaknar vid halv 5 och inte tänker somna om.

  Hoppas allt är bra annars. Kan du inte kolla upp några olika dagar som passar att vi ses?

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3