onsdag 25 september 2013

Libero vs Pampers


Det vi ska göra idag är att handla rätt blöjor. Sist råkade vi köpa fel. Och Saga blev helt skinflådd. Fy så röd hon varit. Måste svidit jätte mycket. Vi fortsätter vara trogna Libero kunder! Jag har inte varit glad för pampers med någon av barnen. Bara första blöjan för nyfödda. Jag tycker pampers blöjorna luktar kemiska och känns "fattiga" i materialet. Vad använder ni för blöjor och varför?

Dagens Saga, body i stl 68 och byxa 74. 

8 kommentarer:

 1. Pampers tycker vi inte heller om, luktar kiss direkt... Vi kör på Libero eller Willys, tycker att dom funkar bra :)

  SvaraRadera
 2. Vi kör också på libero. Jag gillade inte alls pampers!

  SvaraRadera
 3. Jag använder också libero. Det har nog bara blivit så faktiskt... Men jag håller med om pampers doft och "fattighet":)!

  Kram fina ni!

  SvaraRadera
 4. Vi kör också bara libero... Testade pampers till Emma, men gillade dem verkligen inte... Luktar, och känns fyllda med en gång, läckte och hjälp vad röd/skinnflådd hon blivit... Sen har jag hört så mycket negativt om vad de innehåller för kemikalier också...
  Fast vet flera familjer som är jättenöjda även med pampers...

  SvaraRadera
 5. Här hemma är vi pampersfantaster! Visst, 1orna och 2orna luktade jättekonstigt men pampers är faktiskt dom enda blöjorna som inte har läckt på vår unge så det var helt avgörande. Min dotter är alldeles för lång/smal så då har inget annat märke fungerat.

  SvaraRadera
 6. Vi kör med libero oftast. Är mest nöjd med dom. Men ibland (som nu sist) blev det ett paket pampers och dom luktar inte alls bra .....

  Ps. På skidträningen tränar dom kondition. Så dom får springa lite med stavar efter elljusspåret, sen en bana och sist kör dom lekar. Ungarna älskar det :)

  SvaraRadera
 7. Bara Libero använde pampers på BB till Wilton då dom var gratis snål som var och undrade varför han luktade kiss hela tiden bytte då till Libero och problemet försvann !!

  SvaraRadera
 8. Vi kör på Libero. Det gjorde vi med Saga också och vi har alltid varit nöjda med dom så ser ingen anledning att byta :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3