lördag 7 september 2013

Inspiration skåp

Magnus har tagit med sig Valter på en båttur över till Danmark med en kompis och då passa jag på att städa huset och googla en massa inspiration. Det verkar vara många som får energi till att fixa och trixa hemma nu när hösten börjar närma sig! Det är igentligen höst. Men med den här värmen vi har nu så känns det mer som sommar, det är härligt 
Ikväll är vi bort bjudna på middag, ska bli riktigt trevligt och skönt att få bli bjuden på mat! Har ni några trevliga planer ikväll?

När jag väl börjar kolla inspiriation så tar det aldrig slut. Det finns ju hur mycket som helst!
Jag skulle vilja ha ett eller flera rejäla skåp för både böcker, prydnad och glas. Gärna höga ända upp till taket och med glas dörrar. Finns så himla många fina och dyra! 
Alla bilder är lånade från google.


Men sen är det ju det att det är två som ska ha samma stil och smak:) Och det här är inte prio ett :)


5 kommentarer:

 1. Jaa, riktigt nöjd :) Ja det är ju så olika. Här uppe i norrbotten där jag bor är det inte lika stort utbud.. Men fick iaf ge 3500 för den. Och då är den som sagt precis som NY. Då chassit dessutom kom i kartong ;) hur bra somhelst, hihi!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina skåp! Det längst ner kan gärna få flytta hem till mig och torpet ;)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt med lite slitna skåp, gillade speciellt det näst längst ner!

  SvaraRadera
 4. Superfina skåp och ja man blir helt galen av all härlig inspiration:)

  Svar: Ja det är väldigt lyxigt med en egen vinranka, och minns nu inte priset på byxorna men tydligen ska dom gå att köpa på rea nu för 100 kr, skynda och kolla om dom finns kvar:) Kram Linnéa

  SvaraRadera
 5. Verkligen jätte fina skåp, och precis som du säger så finns det ju så mycket. Som tur är så är det jag som står för inredningen här hemma, och är jag glad så är sambon glad ;-) KRAM och hoppas ni hade en mysig gårdagskväll vännen.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3