fredag 13 september 2013

Dimma


Världens dimma denna morgon. Barnen är så duktiga. Vi synkar varann bra. Morgonen flöt på fint, förutom när det är dags att köra. Valter kan nämnligen allt själv. Men vi sitter i bilen på väg till skola och dagis. Sen ska jag till prattanten <3

Dagens fråga:
Vad ska jag göra? Saga hatar att åka bil och vi som måste åka så mycket bil i vår vardag. Hon bara skriker och jag blir så stressad av det. 

Ha en fin fredag

7 kommentarer:

 1. Sitter hon i babyskydd eller stol? Hon kanske tycker det är trångt?
  Lider med dig, Alice hatar också bilstolen/bilen... Mutar med majsbågar och babblarna på iPhone
  Http://nastanperfekt.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Jennifer är likadan, om inte jag sitter bredvid henne. Men om jag kör, då är hon ledsen i stort sett hela tiden... Jag vet inte heller hur man ska göra? Jag har funderat på om det är åksjuka?

  SvaraRadera
 3. Saga är din minsta va? Jag tror inte att det finns så mkt att göra då... annat än o bita ihop haha jag förstår dig.

  SvaraRadera
 4. Ingrid kan bli grinig när bilen står still. Det är nog jobbigt. Så jag fattar hur stressande det måste vara när dom skriker medan man kör. Har inget tips alls tyvärr. Hoppas att det bara är en period och att det snart bli bättre!

  SvaraRadera
 5. SÅ typiskt då ni måste åka så mycket bil, men har hon någonting att titta på, typ ett sånt här hänge på bilstolen, nappen i munnen, radion på? Jag har faktiskt ingen aning, men hon kanske känner sig ensam om hon sitter bak i bilen? Och kopparna jag hittade på loppisen hade inget märke under sig men ska kika på dom som jag fynda på Röda Korset :)) Happy Friday, kraam!

  SvaraRadera
 6. Usch vilket dilemma ! Det är svårt när man inte klarar sig utan bilen !
  Men en sån där spegel med aktivitetstavla på kanske kan va kul ?

  SvaraRadera
 7. Alexander hatade oxå att åka bil. Han skrek och var helt förtvivlad. Och vi åker oxå väldigt mycket bil då vi bor lite utanför samhället. Vi kom på lösningen att han fick titta på Byggare Bob eller liknande på surfplattan som vi satte fast åt honom. Och det funkar i 98% av alla åkturer.
  Kanske värt att testa?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3