tisdag 17 september 2013

Det har varit mysigt idag trots mycket väntan på att få träffa läkare. Nu får vi se fram emot operationen om 2 veckor och hoppas det blir av då. Tanken var ju att hon skulle opereras imorgon att att vi skulle ta hål i öronen nästa vecka och att hon skulle ha det att se fram emot under operationen (eller innan hon sövdes eftersom hon var så rädd om ledsen sist) Men nu tror jag vi tar hål i öronen först och så får hon tänka på att hon ska få välja några fina örhängen efter operationen istället:)

Saga hon somna när vi körde från Lund vid 17.20 och sover fortfarande. Ska jag räkna med att det är en tjej som vaknat tidigt imorgon då? 

10 kommentarer:

 1. Aston ska också ta hål i öronen! =)

  SvaraRadera
 2. haha... jag tyckte det var klockrent !
  Precis utanför affären stod "lådan" med metro tidningar och inne i GAME butiken ringlade sig kön av "män" som skulle hämta ut sina efterlängtade tvspel lång...
  Dock innebär väl det att det inte blir något ligga här heller den närmsta tiden, men shit happens ;)

  SvaraRadera
 3. Då jag inte vet om det är övergåeende ( han är ju ändå kille ) så har vi sagt att om han fortfarande vill det när han fyller så får han det i 8 årspresent :) Ja jag vet! Har varit dåligt med det på sistone, har varit sjuuukt trött!! Håller på och tar massa prover fram och tillbaka ifall jag har någon underliggande sjukdom..

  SvaraRadera
 4. Så fina barn du har!!
  och vilken härlig blogg!
  kram

  SvaraRadera
 5. Så bra att ha något att se fram emot när det uppstår "tråkigheter". Hoppas allt ska gå fint♥

  Och hoppas du fick sova gott och länge:)!
  Kraaam!

  SvaraRadera
 6. Så trist att det blev uppskjutet...

  SvaraRadera
 7. Örhängen att se fram emot är ju minst lika bra!!
  Och jag hoppas att lilla Saga sov lääänge trots tidig kväll :)

  SvaraRadera
 8. Bra att ha en morot när det är en jobbig grej som ligger framför...

  Http://nastanperfekt.blogg.se

  SvaraRadera
 9. Se framemot saker kan hjälpa en mycket så nya örhängen lät väldigt bra och någonting att se framemot :) Kram och vakna Saga tidigt imorse förresten?

  SvaraRadera
 10. Tack ;) fotöljerna är från mio har jag för mig. Svärmor och hennes partner som fick en fel leverans (skulle vara ett annat tyg) och när de rätta kom fick vi köpa loss dem!

  Http://nastanperfekt.blogg.se

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3