onsdag 28 augusti 2013

Saga


Om några helger vankas det ju dop för våran lilla Saga<3 Det finns inget eget rum till henne just nu men det kommer... Valter och Melvin delar rum och Tindra har eget. Tindra är äldst och har ett mindre rum och Melvin hade ett stort rum själv innan Valter kom och efter som det blev en Valter och eftersom Melvins rum är så stort så fick dom dela:)
Meningen är att alla fyra ska ha varsitt rum i framtiden. Men som det är just nu funkar det. Saga har inte så mycket och hon sover fortfarande i vår säng<3 
Men till hennes framtida rum behöver hon  inredning och det är ett perfekt tillfälle att önska sig i dop present:)

7 kommentarer:

 1. Åh vilka fina grejer <3 När har ni dop?
  Vi har den 7:e ;)

  SvaraRadera
 2. Åh så mycket fint du har hittat!

  SvaraRadera
 3. Fina saker hon önskar sig!! Och här delar grabbarna rum och kommer att få göra också till den dag dom flyttar hemifrån. Själv delade jag rum med mina bröder när jag var liten och tyckte att det var mysigt :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad mycket fint - perfekt att önska sig till dopet! :)

  Vi hoppas också att våra grabbar ska få varsitt rum framöver, men det kräver vissa ombyggnationer av vår vind - så det får vänta ett tag. De är ju inte så stor än.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Men jösses va söt hon är !!

  Haha... samma sak här, Viggo vill inte alls leka med dem som jag försöker "tussa" ihop honom med, så för allas skull har han helt enkelt fått börja välja vänner själv så får jag anpassa mig och lära känna vännernas mammaor, och än så länge har det varit riktigt trevligt ( tack och lov !! )

  SvaraRadera
 6. Den där tallrikshyllan från IKEA vill typ jag ha, den är ju så fin :)) Och så mysigt med dop, kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3