söndag 4 augusti 2013

Mina älsklingar


Imorgon är det dags..för Tindra och Melvin att åka till sin pappa:( Det är kul för dom att träffa sin pappa igen men ont i magen för mig för jag saknar dom så himla mycket:( Hatar det. Men imorgon blir det en spännande dag för jag ska lämna dom på fritids båda två. Nu är båda mina älsta barn fritidsbarn! Melvins första dag på fritids imorgon<3 Stora älsklingar är skolbarn! Imorgon ska jag ägna extra tid med Valter. Han var varit så himla trotsig och busig mot Saga den sista tiden. Jag tror det är för jag har så svårt att hitta balansen med att ge Valter samma tid när alla barnen är hemma. 


Saga min minsta skrutt hon blir också så stor och växer. Hon har börjat skratta. Gullis tjejen. Idag skratta hon utan att jag kittla henne<3 Hon får ta mycket av Valter våran lilla tjej.

Om en vecka är det dags för Valle att gå tillbaka till dagis. Vardag och rutiner. Jag hoppas verkligen han kan hoppa över vilan på dagis med. Nu har vi hoppat över vilan så många veckor och börjar få ordning på läggningen här hemma på kvällarna så det skulle bara förstöra om dom lägger honom där. Dom låter barnen sova nästan 1.5-2 timmar på dagis. Valter han kan sova så länge tills någon väcker honom och det är då det blir knas på kvällen.. 

Någon dag här när jag har "tid" tänkte jag göra om i bloggen. Men hur? Ni fina som läser vad är mest intressanta områden? Vad gillar ni mest att läsa? 

7 kommentarer:

 1. Så blir det här hemma får inte min äldsta tillräckligt med uppmärksamhet så kommer trotsen in men ägnar man lite xtra tid åt bara honom så försvinner den ...

  SvaraRadera
 2. Skönt att du får lite mer tid med Valter nu. Det är nog inte så lätt att inte vara den minste längre. Jag som bara har två och som dessutom är tvillingar tycker också det är svårt ibland att fördela tiden rättvist, särskilt som den ena är väldigt duktig på att kräva uppmärksamhet... Jättesvårt!

  SvaraRadera
 3. Åh, det där med trots känner jag igen ! Viggo kan vara världens gulligaste - eller en riktig liten "skit unge" och det svänger fort !
  Under semestern har han testat ALLA gränser och jag, jag sitter här och intalar mig att det bara är en "fas" som går över ;)

  SvaraRadera
 4. Fina ni är allehopa:)!

  Sv; Det känns både och! Jag vill inte vara bara hemma mer... Det är dags nu och jag är redo:)

  Kram på er♥

  SvaraRadera
 5. Ja, den där uppmärksamheten som verkligen behövs... Det är svårt det där men jag försöker verkligen också att ge Robin den uppmärksamheten han behöver :)

  Jag gillar att läsa om vardags saker, så fortsätt som du gör :)

  SvaraRadera
 6. Lilla Valter. Inte lätt att bli stor. Men det bli nog bättre. ÄR nog bara en period då han vill synas och höras lite mer :)

  Och dom där kilona ... måste dra ner på sötsaker. Har blivit beroende efter allt fikande och picknickande i sommar ;)

  SvaraRadera
 7. Åh vilka härliga bilder! Dina barn är såå fina!!

  Jag tycker om att läsa om vardagliga saker, precis sådant du skriver om, men även inredning ligger mig varmt om hjärtat som du kanske vet så sådana inlägg uppskattas av mig:)

  Kram Therese

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3