måndag 12 augusti 2013

Flygplatsen


Flygplats utflykten var uppskattad av Valter. Har vi inget att göra en dag så får vi åka dit. Vi hitta ett litet leksaksflygplan på Åhléns i stan som fick följa med Valter hem. Vi gick på stan för att hitta inspiration på vad vi kan köpa mer till Melvin. På torsdag ska vi fira honom och på söndag ska vi ha kalas för honom nere vid badplatsen om vädret tillåter. För att starta igång vardagen ordentligt så äter vi ungsbakad falukorv och mos till middag idag. Vad ska ni äta idag?

3 kommentarer:

 1. Idag beställde sonen blodpudding, stekt potatis och bacon så det fick det bli han ville inte ha fisk som mamma planerat från början ..

  SvaraRadera
 2. Tack för dina gulliga ord inne hos mig <3

  Vilken rolig utflykt, superbra tips en dag då man är sysslolös :-)

  Ja huuu nu är vardagen farligt nära även här :-O Visst är det skönt med rutiner och lite ordning på tillvaron igen men det är ju så mysigt att vara hemma och lediga och göra lite vad man känner för. Vi drar igång nästa vecka så vi har några dagars uppvärmning kvar men av tidigare erfarenhet så brukar det inte bli mycket till uppvärmning utan kvällen innan ska alla icke villiga ungar försöka nattas mycket tidigare än på hela sommaren, kläder ska packas, plockas fram osv osv.

  Men hips vips är man inne i det igen! :-)

  Stor varm kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Va roligt att du kikade in hos mig :) Mysig blogg du har :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3