torsdag 8 augusti 2013

BVC & scoutläger


I förmiddags var det dags att köra ut till det stora lägret. Spöregnade gjorde det. Många spända barn var där, stora och små. 100kr till glass, en stor godis påse, vindruvor och kex hade hon med sig. Resten ska dom laga där på plats. Tycker bara att det är så himla tråkigt att det ska regna så mycket. Nu har vi varit på Bvc och vägt skruttfia och så fick hon sprutorna. Lillan skrek och den här gången var pappa med och fick trösta<3 
När vi var där passade vi på med en 2,5 års kontroll på Valter och godkänd är han . Berättade att han slåss en del, ofta helt o provocerande.. Tråkigt vill inte att han ska bete sig så och jag tror fortfarande att barn är för små för att få "straff" klart vi säger till honom men jag tror inte att han är tillräckligt mogen för att sitta på en matta eller i ett hörn för att stå sitt kast. Har ni haft problem med barn som slåss? 
Jag ska påbörja en storstädning här hemma och sen ikväll ska jag börja måla. Älskar det, det är kul och det bästa är att se förändringen direkt! 

4 kommentarer:

 1. Jag har inga erfarenheter med barn som slåss och inga tips heller då med andra ord men hoppas att det löser sig. Så "skönt" det lät med en storstädning, det skulle vi också behöva ta tag i här hemma. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Lova har ju de tagerna hemma men sällan bland andra barn dock är Elliot lite annorlunda. Han kan som er Valter gå fram och helt oprovocerat knuffa till ett annat barn osv. Känner som du, inte alls roligt och jag håller med i din åsikt att tillsägelse måste göras men inte straff. Så himla svårt det där hur man ska få dom att förstå att man inte kan göra så. Hur har dina stora barn varit när de var små? Kram

  SvaraRadera
 3. Typiskt att det ska regna, men dom får säkert kul ändå :)

  SvaraRadera
 4. Tyvärr har jag inga kloka råd att ge. Enda gångerna ungarna slåss här hemma är med varandra då dom leker nån superhjältelek. Men det är säkert en av alla perioder ett barn genomgår. Hoppas att det snart är förbi!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3