torsdag 4 juli 2013

En dag på stranden...

..idag har vi haft långresta vänner på besök. Min vän Annika  och hennes familj har varit här. Tindra och hennes son Aston är födda med bara några få dagars mellanrum. Vi träffades via familjeliv.se en vårdag för 7 år sen. På den tiden bodde vi nära varann och numer bor dom i Örebro där Annika kommer ifrån.

Det var 3 år sen vi träffades sist. Helt galet men ändå kändes det som det var igår. Vi började med att grilla korv. Sen besluta Vi oss för att hälla kaffet i termosen och ta med fikat till stranden i Farhult. Barnen fann varandra snabbt och för en gång skull var det bara killkompisar till Melvin. Vi känner annars bara kompisar som har döttrar. Personkemin klaffa perfekt och grabbarna har haft en rolig dag. Tindra med såklart;) Jag ska anstränga mig så det verkligen inte får dröja 3 år till tills vi ses igen<3 
7 kommentarer:

 1. Söt du är då! :)

  Du ville inte köpa gemestones Molosetet då i stl 68?

  SvaraRadera
 2. Å så häftigt! Och Aston vilket fint namn:)

  SvaraRadera
 3. Men så roligt och det är såå skönt med människor som det känns så lättsamt med trots att det går länge mellan gångerna man ses :)

  SvaraRadera
 4. va roligt, så härligt när vänskapen håller i sig på samma sätt även fast det ibland går väldigt länge mellan gångerna man ses.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3