tisdag 16 juli 2013

Egentid och nakenchock!Mitt dåliga mående höll i sig i dag med.. Men efter en hel kväll ensam med Saga så är jag mycket gladare och piggare. Jag har gjort det som jag behövde. Städat, myst, slappat och FaceTimeat med kusin Kayla<3 
Valter och Magnus har varit iväg och åkt lastbil med farbror Jonas :) 
Innan dom stack iväg då cyklade jag till affären med Valter och postade iväg "tradera paket" och så satte vi oss utanför med varsin glass sen cyklade vi förbi farmor och fick med oss lite grönsaker från hennes växthus. Jag tycker att det är så skönt när Magnus är hemma nu så jag kan ta med mig bara Valter på en liten cykeltur bara han och jag<3 Som i förmiddags tog jag med bara Saga till mitt jobb och hälsa på, när jag plockade upp henne ur bilstolen så såg en av sommarvikarierna att hon bajsat igenom så det vara bara att gå och byta MEN jag hade typiskt nog inga extra kläder så hon fick vara nakenfis<3

Haha bara för det kom jag på en annan rolig grej som hände igår. Vi var ju bjudna till grannarna på grille igår.. Och innan vi skulle in till dom skulle jag och barnen duscha. Efter duschen så gick jag helt naken in i Valters rum och skulle tända hans lampa i fönstret. Och vem står inte där utanför och vinkar på mig innan han håller för ögonen. Jo grannen haha!! 
Men han sa att han bara såg ovanför bröstet... Det var ju inte "bara" det att jag var naken, jag var ju naken på huvudet med. Peruken hade jag inte heller på mig!
Ett gott skratt förlänger livet;)

4 kommentarer:

  1. Varför är det så att man glömmer ombyte när det väl händer en olycka? Kanske för att det är sommar så det göör ingenting. Bara mysigt att få vara nakenfis ju! :)

    SvaraRadera
  2. haha, men han verkar ganska lugn och tålig i alla fall, grannen :)

    SvaraRadera
  3. Haha! Låter som igår nr jag nästan blottade brösten genom fönstret för sambons farbror ... tur att han ser dåligt och att jag var snabb iväg ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar <3