onsdag 19 juni 2013

Semester!!

I eftermiddag går vi på 7 veckors semester tillsammans. Härligt! Jag tänkte att då ska vi starta den här dagen men att städa. Vi började med att vakna klockan åtta (Valle ska vara på dagis 8.30) på med kläder i med frukost sen mot dagis! Med ny dammsugarpåse så blir det riktigt bra, varför byter jag inte den tidigare utan väntar ut i det sista tills påsen verkligen är proppfull? Är det för att jag väntar på att Magnus ska byta den;)?

Sitter med en matpaus för Saga! Sen är det bara moppa golv och två maskiner tvätt. Ja juste packa väskor till imorgon också. Vi åker ju på midsommarfirande imorgon!! Det är skönt att komma hem till ett rent hem sen när vi väl kommer hem. Men det är verkligen en massa att göra när man ska åka bort när man har hus! Gräs som ska klippas, grannar som ska ta post och kolla till huset. Soptunnor som ska ställas nära gatan.. Med mera med mera! Vad ska ni göra på midsommar?

9 kommentarer:

 1. Semester låter bra mycket härligare än städ:)!

  SvaraRadera
 2. Tavlorna kommer komma upp i köket ;) Har dock inte gjort klart alla ännu, vet inte vad mer jag ska ha.. men jag kommer nog på nåt ;)

  Trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Så mysigt med semester och vi skulle då verkligen behöva stor städa här hemma, men som du säger så är det såå skönt att komma hem till ett rent hus så jag förstår att du vill städa innan ni drar. För våran del blir vi nog bara hem i kring skulle jag tro, men äta gott och mysa ska vi göra. :)

  SvaraRadera
 4. Gud va skönt, här har vi några veckor kvar till semester, men det blir ju i alla fall långhelg nu över midsommar och då ska jag bara njuta av planlösheten !

  SvaraRadera
 5. Va skönt med semester tillsammans! Vi har med 7 veckor ihop just nu då han är fl ledig och tar semester.

  Det var bättre ett tag men nu har det varit två jobbiga dagar efter varandra. Vi får se, jag tror inte koliken är över än :(

  Ja men du har ju gått ner så många gånger förr och är ju aningen yngre än mig så du kommer fixa viktnedgången galant! Det är ju lite svårare för mig som är lite äldre (även om jag inte känner mig äldre). Du vet ämnesomsättningen ändras med åren. Jag har 29 kilo att gå ner. 15 kilo kvar nu då. Men jag tänker inte väga mig mer än varrannan vecka för jag tycker det är stressande annars.

  Jag har förresten mejlat dig nu.

  Då blir jag lite nervös över tradera för jag hade med tänkt lägga ut många annonser, men det kanske blir lite mycket att hålla reda på. Men jag tänkte prova, har knäppt korten idag.

  Hörs på mejlen sen då! :)

  SvaraRadera
 6. Så skönt med så lååååång semester :-)

  SvaraRadera
 7. Börjar min fyra veckor långa semester med midsommar hos vänner <3 Kram

  SvaraRadera
 8. Renstädat hem är så otroligt härligt och ett bra sätt att börja semester på :) Vi ska bara vara hemma, som vanligt, på midsommar. Blir sällan bjudna på nåt och alla andra är bortbjudna redan så vi är hemma och tar det lugnt bara, myser till det lite extra och så.

  Sms:ar dig om "date-datum" snart!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Härligt med semester! Vi håller midsommar hemma. Sen är det jobb förmig hela helgen... Glad midsommar på er! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar <3